3 lees-, luister- en kijktips over ADHD

pdf

Oktober is ADHD Awareness Month. Tijdens deze maand is er meer aandacht voor ADHD, het verminderen van het stigma en het verspreiden van meer informatie over ADHD. Bij PsyQ hebben wij veel kennis en expertise over ADHD in huis en delen we in het kader van de ADHD Awareness maand 3 lees-, luister-, kijktips over ADHD. 

In bonusaflevering 3 van de podcastserie ‘geen kleine man’ gaat collega Sandra Kooij, psychiater en specialist in AD(H)D bij volwassenen bij PsyQ, in gesprek met Mirke Kist van audiocollectief SCHIK en Els Blijd-Hoogewys van INTER-PSY over ADHD en ASS bij vrouwen.

Lees verder: Podcast: geen kleine man | PsyQ

 

Wat is ADHD eigenlijk? Welke vooroordelen zijn er? Helpen pilletjes, of juist helemaal niet? In haar boek Druks geeft sportmarketeer en blogger Francien Regelink een ongefilterd kijkje in haar leven met ADHD; van boodschappen doen tot werken onder de brandtrap.

Lees verder: Boek: Druks | PsyQ


In de BrainShare Podcast gaat professor Sandra Kooij, psychiater en specialist in AD(H)D bij volwassenen bij PsyQ, in gesprek met verschillende experts over zijn of haar vakgebied en wat de invloed is op de behandeling van AD(H)D.


Lees verder: Podcast: Brainshare over ADHD of ADD | PsyQ

 

Meer tips

Er wordt veel over mentale gezondheid en psychisch klachten, zoals depressie, angst en eetstoornissen geschreven of verteld in onder andere boeken, films, documentaires en podcasts. Deze tips hebben we allemaal voor je verzameld op onze handige overizichtspagina. Bekijk alle lees-, luister- en kijktips of filter op een medium naar keuze.  

Alle tips