4 lees-, luister- en kijktips over ADHD

pdf

Oktober is ADHD Awareness Month. Tijdens deze maand is er meer aandacht voor ADHD, het verminderen van het stigma en het verspreiden van meer informatie over ADHD. Bij PsyQ hebben wij veel kennis en expertise over ADHD in huis en delen we in het kader van de ADHD Awareness maand 4 lees-, luister-, kijktips over ADHD. 

Podcast: Geen Kleine Man

In bonusaflevering 3 van de podcastserie ‘geen kleine man’ gaat collega Sandra Kooij, psychiater en specialist in AD(H)D bij volwassenen bij PsyQ, in gesprek met Mirke Kist van audiocollectief SCHIK en Els Blijd-Hoogewys van INTER-PSY over ADHD en ASS bij vrouwen.

 

Lees verder: Podcast: geen kleine man

Podcast: BrainShare 

In de BrainShare Podcast gaat professor Sandra Kooij, psychiater en specialist in AD(H)D bij volwassenen bij PsyQ, in gesprek met verschillende experts over zijn of haar vakgebied en wat de invloed is op de behandeling van AD(H)D.

 

Lees verder: Podcast: BrainShare

Boek: Druks

Wat is ADHD eigenlijk? Welke vooroordelen zijn er? Helpen pilletjes, of juist helemaal niet? In haar boek Druks geeft sportmarketeer en blogger Francien Regelink een ongefilterd kijkje in haar leven met ADHD; van boodschappen doen tot werken onder de brandtrap.

Lees verder: Boek: Druks

Boek: Hyper Sapiens

Hyper sapiens is een uitgebreide en praktische gids voor mensen met ADHD. Onze collega Sandra Kooij geeft in het boek strategieën, tips en informatie om beter om te gaan met de uitdagingen van ADHD en zo een positiever leven te leiden.

Lees verder: Boek: Hyper Sapiens