Kan ik mijn afspraak kostenloos afzeggen?

Wegblijftarieven

pdf

Het kan gebeuren dat je verhinderd bent voor een afspraak. Wij vragen je om jouw afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen of te wijzigen. Dit is kosteloos. Dit geldt zowel voor alle afspraken op onze vestigingen, individueel en in de groep, alsook de telefonische afspraken.

Wegblijftarieven

Wanneer afspraken binnen 24 uur voor aanvang worden geannuleerd, brengen de meeste vestigingen een wegblijftarief bij jou in rekening.

Bekijk overzicht van PsyQ partners en hun vestigingen.

PsyQ/Parnassia Groep doet dit via Infomedics. De kosten behorende bij dit wegblijftarief bedragen € 45,- bij een individueel contact voor PsyQ/Parnassia Groep, Lentis en € 35,- voor PsyQ/Mondriaan.  De kosten voor een groepscontact of telefonisch contact bedragen €16,50 bij PsyQ/Parnassia Groep en Lentis. PsyQ/Mondriaan hanteert nog geen wegblijftarief voor groeps- of telefonische contacten.

Hoe afzeggen?

Het maken, afzeggen of wijzigen van een afspraak kan telefonisch, of aan de balie van de vestiging waar je in behandeling bent.

Afspraken annuleren per e-mail

Je afspraak afzeggen kan op de meeste vestigingen ook per e-mail. Vergeet in de mail niet je naam, geboortedatum, je behandelaar en de dag en tijdstip van de afspraak te vermelden.

Het is via een mail niet mogelijk om een afspraak te wijzigen.

Vestigingen

Telefoonnummers en mailadressen voor het afzeggen van jouw afspraak, vind je op de vestigingspagina van de vestiging waar je in behandeling bent.