Werken en leren

Werken bij PsyQ

Meer+informatie+over+individuele+behandeling+bij+PsyQ.png

GGZ professional of altijd al in de zorg willen werken? Wij zijn op zoek naar jou!

Werken bij PsyQ betekent

kiezen voor deskundige behandelteams in de behandeling van de meest voorkomende psychische problemen. Samen in kleinschalige teams, met aandacht voor iedere patiënt zijn unieke verhaal; we gaan uit van ieders eigen sociale en culturele achtergrond, omgeving, persoonlijkheid, behoeften en mogelijkheden. Met elke dag uitdagingen en voldoende mogelijkheden om op persoonlijk en professioneel vlak te groeien.

Zeker van de beste zorg

Dit maakt het werken bij PsyQ interessant en leerzaam. We werken samen met gedreven behandelaars, jong en oud, met een brede basiskennis en specialismes in specifieke psychische stoornissen. Ook op innovatief gebied staan wij niet stil; we zijn constant in beweging en onderzoeken diverse mogelijkheden om onze patiënten steeds beter en sneller van de beste zorg te voorzien. Denk hierbij aan onze digitale poli, met hulp voor de patiënt op elk moment en vanaf elke plek en bijvoorbeeld de doorontwikkeling van behandelprogramma’s. In dat kader werken we ook samen met collega ggz-instellingen, universiteiten, hogescholen en andere opleidingsinstituten in Nederland en daarbuiten.

Een breed scala van mogelijkheden en mate van vrijheid, die bijdraagt aan herstel van onze patiënten.

Heb je hier een goed gevoel bij? Dan maken we graag kennis met jou.

Bekijk onze vacatures

Heb je nog vragen n.a.v. onze vacatures? Onder elke vacature staat een contactpersoon waar je terecht kan voor meer informatie. Je kunt ook contact opnemen met ons Wervingsbureau: wervingsbureau@parnassiagroep.nl of 088 357 70 96. Wij staan je graag te woord.

Wat bieden we jou?

PsyQ Nederland is een samenwerkingsverband tussen Lentis, Met ggz en Mondriaan en maakt onderdeel uit van Parnassia Groep. Hierdoor heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onderzoek, is er tijd en ruimte voor scholing en persoonlijke ontwikkeling, zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden en bieden we je een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Binnen PsyQ werken we permanent aan verbetering en denken we steeds na hoe ons werk beter, makkelijker en innovatiever kan. We dagen je uit met ons mee te denken.

Een baan in de buurt

Met een nagenoeg landelijke dekking is er altijd een locatie bij jou in de buurt waar je kunt werken. Als het werk dat toelaat, zijn er mogelijkheden om thuis te werken.

Opleidingsplaatsen

Collega’s die zich willen blijven ontwikkelen, stimuleren wij graag. In samenwerking met onze Parnassia Groep Academie bieden we BIG-opleidingsplaatsen voor basisartsen, verpleegkundig specialisten, GZ-psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten en psychiaters. Je volgt je opleiding binnen een multidisciplinair behandelteam.

Ruimte voor onderzoek

Binnen je opleiding of functie kun je (wetenschappelijk) onderzoek doen dat aansluit bij jouw vaardigheden en interesses of bijdraagt aan topklinische zorg. Zo werken we momenteel aan meer dan 60 onderzoeken, werken we hierbij nauw samen met diverse universiteiten en zijn er verschillende academische netwerken opgericht.

Stageplaatsen

PsyQ heeft regelmatig stageplaatsen voor hbo- en wo-studenten voor behandeling, diagnostiek en/of onderzoek. Alle stageplaatsen voldoen aan de eisen van de universiteit en bieden diagnostiek en behandeling. Onder begeleiding ga jij je daarmee bezighouden. Een aantal afdelingen biedt tevens mogelijkheden voor onderzoeksstages. Kijk voor de actuele vacatures op parnassiagroep-academie.nl

Wie wij zijn

PsyQ is ontstaan vanuit de gedachte dat voor iedere Nederlander die kampt met psychische klachten een goede en specialistische behandeling binnen handbereik moet zijn. Wanneer iemand kampt met psychische klachten moet de stap om hulp te zoeken net zo vanzelfsprekend zijn, als wanneer je met een gebroken been naar het ziekenhuis gaat. Onze gedreven behandelaars hebben een brede basiskennis en zijn gespecialiseerd in een

specifieke psychische stoornis. Zo streven we samen met de patiënt naar het beste behandelresultaat.

Wat wij doen

PsyQ is een samenwerkingsverband tussen Lentis, MET ggz en Mondriaan en is onderdeel van Parnassia Groep. Elf merken die ieder een eigen specialisme hebben vormen de Parnassia Groep. Samen bieden wij hulp voor alle voorkomende psychische problemen, van lichte tot (zeer) zware problematiek. Als het kan bieden wij hulp dicht in de buurt; bij de huisarts, via internet of in de wijk. Als er intensievere hulp nodig is, bieden wij de zorg op één van onze locaties. We werken op basis van de meest actuele wetenschappelijke kennis en de professionele kennis en ervaring van onze collega’s en ervaringsdeskundigen. PsyQ biedt hulp bij de meest voorkomende psychische problemen:

  • ADHD
  • Angststoornissen
  • Autisme
  • Depressie
  • Persoonlijkheidsstoornis
  • Eetstoornis
  • Trauma
  • Seksuologie
  • Somatiek & psyche

Samen beter worden

Daarnaast stellen we ons op als partner voor de patiënt en voor iedereen die hulp kan bieden, zoals familie, direct betrokkenen, huisartsen, ziekenhuizen en andere instellingen. Met gemeenten, verzekeraars en andere financiers en overheden voelen we ons verantwoordelijk om onze hulp zo goed en dichtbij mogelijk te organiseren. Omdat we nauw samenwerken met iedereen die iets kan betekenen en steeds vernieuwen, betekenen we samen meer voor patiënten.

Collega's

“Wat mij aanspreekt aan PsyQ is dat het een gespecialiseerde instelling is, voor ieder wat wils om te werken dus. Er is onderling samenwerking mogelijk. Zo kunnen we elkaar consulteren en is er mogelijkheid om bij iedereen binnen te stappen voor een vraag of een praatje. Dit maakt het werken prettig en gezellig, want een fijn team en fijne collega’s is voor mij heel belangrijk in het werk”