werken en leren header

Inleiding PsyQ werken en leren

Wij zorgen niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou! Bij PsyQ pluk je de voordelen van de grootschalige organisatie die we zijn, maar tegelijkertijd ervaar je de goede sfeer van kleinschalige en multidisciplinaire teams. Wij zijn altijd op zoek naar bevlogen zorgprofessionals. Bouw jij mee aan de zorg van de toekomst?

 

 

5 redenen om bij PsyQ te werken

 • Transdiagnostisch en soms juist diagnose gericht werken
  Als behandelaar zet je jouw creativiteit, flexibiliteit en kennis in om aan te sluiten bij de hulpvraag van de cliënt en wat hij/zij op dit moment nodig heeft. Daarbij heb je oog voor de culturele achtergrond, het systeem en sociaal maatschappelijke factoren. We willen vanuit een contextgerichte visie aansluiten bij de hulpvraag met een doelgerichte afgebakende behandeling. We behandelen kort als dit kan en intensiever als dit nodig is. Dit doe je samen met collega’s binnen een multidisciplinair team. Jij bepaalt zelf of je in een van onze kortdurende, dan wel intensief specialistische teams of een combinatie hiervan wilt werken.

 • Werkomstandigheden en -vorm afgestemd op jouw wensen
  We bieden als werkgever maatwerk: je kunt thuiswerken, online behandelen en/of op kantoor. Daarnaast werk je met een zeer diverse caseload en verschillende behandelvormen die individueel, in groepen, blended, online of in systeemgesprekken toegepast kunnen worden.

 • Onderdeel zijn van een landelijk kennisnetwerk
  PsyQ is het grootste netwerk van gespecialiseerde behandelaars in de ggz in Nederland. Iedere collega kan via dit netwerk informatie verkrijgen en delen, en kan zo specialistisch en deskundig behandelen.

 • Werken volgens ‘state of the art’ richtlijnen
  Omdat PsyQ richtlijnen wil brengen die expliciet ‘state of the art’ zijn, is wetenschappelijk onderzoek en zorginnovatie een speerpunt voor iedere PsyQ vestiging.

 • Voldoende ontwikkelmogelijkheden
  State of the art zorg begint met het hebben van excellente professionals. Onze zorgprofessionals kunnen de vereiste vervolgopleidingen doen, maar ook bij- en nascholing. Tenslotte hechten we er aan dat onze professionals aan intervisie doen.

Uitgelicht landingspagina wrklrn

Video: Wil jij net zoals Marije ook gevarieerd werken en jouw baan op maat maken?

Een baan op maat

Wil jij net zoals Marije ook gevarieerd werken en jouw baan op maat maken?

Onze functies

Online behandelen iets voor jou?

Online behandelen iets voor jou?

✔ Geen reistijd

✔ Zelf je agenda bepalen

✔ Goede werk-privébalans

✔ continu bijscholing

Wie zoeken wij?

Leren bij PsyQ

Of je studeert, net afgestudeerd bent of een plek zoekt waar je meer kennis en ervaring kan opdoen, bij PsyQ kan je ontdekken wat bij jou past. Een belangrijk punt binnen PsyQ is dat iedereen veel van elkaar kan leren. Ook beginnend zorgprofessionals krijgen bij ons daarom voldoende ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast bieden we bij PsyQ ook stages en vrijwilligerswerk aan.

Leren bij PsyQ

Wanneer start jij?

Wanneer start jij?

Ben jij enthousiast geworden over PsyQ en wil je het liefst vandaag nog aan de slag? Wij heten je graag welkom! Door onze landelijke dekking is er altijd wel een PsyQ vestiging bij jou in de buurt waar je aan de slag kan! Ook online behandelen behoort tot de mogelijkheden. Bekijk onze functies en sollicitatieprocedure.
 

Solliciteer direct