Werken en leren

Werken bij PsyQ

pdf
Meer+informatie+over+individuele+behandeling+bij+PsyQ.png

GGZ professional of altijd al in de zorg willen werken? Wij zijn op zoek naar jou!

Werken bij PsyQ betekent

Kiezen voor deskundige behandelteams van de meest voorkomende psychische problemen. Samen in kleinschalige teams, met aandacht voor iedere patiënt zijn unieke verhaal; we gaan uit van ieders eigen sociale en culturele achtergrond, omgeving, persoonlijkheid, behoeften en mogelijkheden. Met elke dag uitdagingen en voldoende mogelijkheden om op persoonlijk en professioneel vlak te groeien.

Zeker van de beste zorg

Dit maakt het werken bij PsyQ interessant en leerzaam. We werken samen met gedreven behandelaars, jong en oud, met een brede basiskennis en specialismes in specifieke psychische stoornissen. Ook op innovatief gebied staan wij niet stil; we zijn constant in beweging en onderzoeken diverse mogelijkheden om onze patiënten steeds beter en sneller van de beste zorg te voorzien. Denk hierbij aan onze digitale poli, met hulp voor de patiënt op elk moment en vanaf elke plek en bijvoorbeeld de doorontwikkeling van behandelprogramma’s. In dat kader werken we ook samen met collega ggz-instellingen, universiteiten, hogescholen en andere opleidingsinstituten in Nederland en daarbuiten.

Een breed scala van mogelijkheden en mate van vrijheid, die bijdraagt aan herstel van onze patiënten.

Heb je hier een goed gevoel bij? Dan maken we graag kennis met jou.

Bekijk onze vacatures

Heb je nog vragen n.a.v. onze vacatures? Onder elke vacature staat een contactpersoon waar je terecht kan voor meer informatie. Je kunt ook contact opnemen met ons Wervingsbureau: wervingsbureau@parnassiagroep.nl of 088 357 70 96. Wij staan je graag te woord.

Wat bieden we jou?

PsyQ Nederland is een samenwerkingsverband tussen Lentis, Met ggz en Mondriaan en maakt onderdeel uit van Parnassia Groep. Hierdoor heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onderzoek, is er tijd en ruimte voor scholing en persoonlijke ontwikkeling, zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden en bieden we je een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Binnen PsyQ werken we permanent aan verbetering en denken we steeds na hoe ons werk beter, makkelijker en innovatiever kan. We dagen je uit met ons mee te denken.

Een baan in de buurt

Met een nagenoeg landelijke dekking is er altijd een locatie bij jou in de buurt waar je kunt werken. Als het werk dat toelaat, zijn er mogelijkheden om thuis te werken.

Opleidingsplaatsen

Collega’s die zich willen blijven ontwikkelen, stimuleren wij graag. In samenwerking met onze Parnassia Groep Academie bieden we BIG-opleidingsplaatsen voor basisartsen, verpleegkundig specialisten, GZ-psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten en psychiaters. Je volgt je opleiding binnen een multidisciplinair behandelteam.

Ruimte voor onderzoek

Binnen je opleiding of functie kun je (wetenschappelijk) onderzoek doen dat aansluit bij jouw vaardigheden en interesses of bijdraagt aan topklinische zorg. Zo werken we momenteel aan meer dan 60 onderzoeken, werken we hierbij nauw samen met diverse universiteiten en zijn er verschillende academische netwerken opgericht.

Stageplaatsen

PsyQ heeft regelmatig stageplaatsen voor hbo- en wo-studenten voor behandeling, diagnostiek en/of onderzoek. Alle stageplaatsen voldoen aan de eisen van de universiteit en bieden diagnostiek en behandeling. Onder begeleiding ga jij je daarmee bezighouden. Een aantal afdelingen biedt tevens mogelijkheden voor onderzoeksstages. Kijk voor de actuele vacatures op parnassiagroep-academie.nl

Wie wij zijn

PsyQ is ontstaan vanuit de gedachte dat voor iedere Nederlander die kampt met psychische klachten een goede en specialistische behandeling binnen handbereik moet zijn. Wanneer iemand kampt met psychische klachten moet de stap om hulp te zoeken net zo vanzelfsprekend zijn, als wanneer je met een gebroken been naar het ziekenhuis gaat. Onze gedreven behandelaars hebben een brede basiskennis en zijn gespecialiseerd in een specifieke psychische stoornis. Zo streven we samen met de patiënt naar het beste behandelresultaat.

Wat wij doen

PsyQ is een samenwerkingsverband tussen Lentis, MET ggz en Mondriaan en is onderdeel van Parnassia Groep. PsyQ biedt hulp bij de meest voorkomende psychische problemen:

 • ADHD
 • Angststoornissen
 • Autisme
 • Bipolaire stoornis
 • Depressie
 • Eetstoornis
 • Genderdysforie
 • Persoonlijkheidsstoornis
 • Trauma & PTSS
 • Seksuologie
 • Slaapproblemen
 • Somatiek & psyche

Over PsyQ