Header waarom bij PsyQ werken

Waarom PsyQ

Met veel verschillende collega’s: jong, oud, ervaren of net van de opleiding en in verschillende functies, werk je dagelijks in een multidisciplinair team samen aan de zorg van de toekomst met ‘state of the art’ richtlijnen. Waarom PsyQ? 5 redenen waarom je bij PsyQ wilt werken:

  1. Transdiagnostisch en soms juist diagnose gericht werken
  2. Werkomstandigheden en -vorm afgestemd op jouw wensen
  3. PsyQ is een landelijk kennisnetwerk
  4. Onderzoek en innovatie
  5. Doorontwikkeling

Ben je enthousiast om bij PsyQ aan de slag te gaan? Wij heten je graag welkom!

Bekijk onze vacatures

Transdiagnostisch en soms juist diagnose gericht werken

Als behandelaar zet je jouw creativiteit, flexibiliteit en kennis in om aan te sluiten bij de hulpvraag van de cliënt en wat hij/zij op dit moment nodig heeft. Daarbij heb je oog voor de culturele achtergrond, het systeem en sociaal maatschappelijke factoren. We willen vanuit een contextgerichte visie aansluiten bij de hulpvraag met een doelgerichte afgebakende behandeling. We behandelen kort als dit kan en intensiever als dit nodig is. Dit doe je samen met collega’s binnen een multidisciplinair team. Jij bepaalt zelf of je in een van onze kortdurende-, dan wel intensief specialistische teams of een combinatie hiervan wilt werken.

Werkomstandigheden en -vorm afgestemd op jouw wensen

We bieden als werkgever maatwerk: je kunt thuiswerken, online behandelen en/of op kantoor. We overleggen graag met jou wat jouw wensen zijn. Daarnaast werk je met een zeer diverse caseload en verschillende behandelvormen die individueel, in groepen, blended, online of in systeemgesprekken toegepast kunnen worden. Dit doe je samen met collega’s binnen een multidisciplinair team.

Uitgelicht video: Wil jij net als Jeffrey ook meebouwen aan de zorg van de toekomst?

Bouwen aan de zorg van de toekomst

Wil jij net als Jeffrey ook meebouwen aan de zorg van de toekomst?

Redenen om voor PsyQ te kiezen

PsyQ is een landelijk kennisnetwerk

PsyQ heeft de afgelopen jaren een landelijk, multidisciplinair, (kennis)netwerk van specialisten opgebouwd. PsyQ is het grootste netwerk van gespecialiseerde behandelaars in de ggz in Nederland. Iedere collega kan via dit netwerk informatie verkrijgen en delen, en kan zo specialistisch en deskundig behandelen. Er is zowel regionale- als bovenregionale kennisdeling, bijvoorbeeld in de vorm van: specialismegroepen, programmadagen, programmaraden, kennisnetwerken en TOPGGz.

‘Je kan echt op allerlei manier van elkaar leren. Zowel van collega’s die hier al jaren werken als collega’s die net van hun opleiding komen. Zo kunnen we ons als team steeds blijven ontwikkelen.’
- Esther, psychotherapeut

Onderzoek en innovatie

Wetenschappelijk onderzoek en zorginnovatie is een speerpunt voor iedere PsyQ vestiging. Zo brengen we richtlijnen die expliciet ‘state of the art’ zijn.

Doorontwikkeling

State of the art zorg begint met het hebben van excellente professionals. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van onze professionals. Beginnend professionals kunnen de vereiste vervolgopleidingen doen, maar ook bij- en nascholing. Tenslotte hechten we er waarde aan dat onze professionals aan intervisie doen. Een belangrijk punt binnen PsyQ is dat behandelaars veel van elkaar kunnen leren.

Wanneer start jij?

Wanneer start jij?

Ben jij enthousiast geworden over PsyQ en wil je het liefst vandaag nog aan de slag? Wij heten je graag welkom! Door onze landelijke dekking is er altijd wel een PsyQ vestiging bij jou in de buurt waar je aan de slag kan! Ook online behandelen behoort tot de mogelijkheden. Bekijk onze functies en sollicitatieprocedure.
 

Solliciteer direct

uitgelicht - collega's over psyq

Collega’s over PsyQ 

Benieuwd waarom collega’s nog meer voor PsyQ kiezen? 

Prettige arbeidsvoorwaarden uitgelicht - collega's over

Prettige arbeidsvoorwaarden

We zorgen niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou!