header leren bij PsyQ

Leren bij PsyQ - Stage lopen bij PsyQ

Een belangrijk punt binnen PsyQ is dat behandelaars veel van elkaar kunnen leren. We bieden onder andere opleidingsplaatsen voor verpleegkundig specialisten, GZ-psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten en psychiaters. Je volgt je opleiding binnen een multidisciplinair behandelteam. Ook bieden we (online) trainingen en cursussen aan.

Stage lopen bij PsyQ

PsyQ heeft regelmatig stageplaatsen voor studenten beschikbaar voor behandeling, diagnostiek en/of onderzoek. Alle stageplaatsen voldoen aan de eisen van de universiteit en bieden diagnostiek en behandeling. Onder begeleiding ga jij je daarmee bezighouden. Een aantal afdelingen biedt tevens mogelijkheden voor onderzoeksstages.

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilligers kun je veel betekenen voor mensen met psychische problemen. Of je nou als ervaringsdeskundige, chauffeur of maatje aan de slag gaat; met jouw positieve energie geef je mensen de nodige afleiding en plezier. Je bent als vrijwilliger bij PsyQ verzekerd en ontvangt een reiskostenvergoeding. Introductie, themadagen en trainingen behoren ook tot de mogelijkheden.

video: Wil jij net zoals Annelies ook #EenLevenLangLeren?

#EenLevenLangLeren

'Bij PsyQ blijf je altijd goed bij, want de kennis en ontwikkelingen komen naar je toe'. Wil jij net zoals Annelies ook #EenLevenLangLeren?

Wanneer start jij?

Wanneer start jij?

Ben jij enthousiast geworden over PsyQ en wil je het liefst vandaag nog aan de slag? Wij heten je graag welkom! Door onze landelijke dekking is er altijd wel een PsyQ vestiging bij jou in de buurt waar je aan de slag kan! Ook online behandelen behoort tot de mogelijkheden. Bekijk onze functies en sollicitatieprocedure.
 

Solliciteer direct

Wil jij ook meebouwen aan de zorg van de toekomst

Wil jij ook meebouwen aan de zorg van de toekomst?

Kom dan werken bij PsyQ. Collega’s vertellen dat ze bij PsyQ werken omdat er onder andere veel ruimte is voor eigen inbreng en innovatie, de eindeloze (ontwikkel)mogelijkheden en de fijne samenwerking met collega’s. Bekijk alle collegaverhalen of lees meer over het werken bij PsyQ. Bouw mee aan de zorg van de toekomst!