header onderzoek en innovatie

Werken en leren - onderzoek en zorginnovatie

PsyQ hecht veel waarde aan wetenschappelijk onderzoek en zorginnovatie. Binnen je functie of opleiding kun je dan ook (wetenschappelijk) onderzoek doen dat aansluit bij jouw vaardigheden en interesses of bijdragen aan topklinische zorg op een van onze TOPGGz afdelingen.  
 

Wetenschappelijk onderzoek

We werken we momenteel aan meer dan 60 diverse onderzoeken in samenwerking met diverse universiteiten. Voor een actueel overzicht klik hier.

 

'In 2017 kreeg ik subsidie voor het opzetten van een speciale polikliniek farmacogenitica om onderzoek te kunnen doen naar medicatie-advies op basis van DNA.'
Roos van Westhrenen, psychiater en klinisch farmacoloog

Lees het interview

 

Kenniscentra

Professionals kunnen ook terecht bij een aantal kenniscentra van PsyQ voor wetenschappelijk onderzoek, ondersteuning, informatie, cursussen en congressen.

Innovatie

Bij PsyQ zijn we continu bezig met innovatie. PsyQ Online is daar een goed voorbeeld van. Met een online behandeling, ook wel e-health genoemd, kunnen volwassenen met angst-, traumatische-, depressieve- en ADHD klachten een (gedeeltelijke) online behandeling volgen door middel van de app NiceDay. De PsyQ Lentis vestigingen maken gebruik van het platform Minddistrict.

Zo werkt Daniël sinds april 2020 als psycholoog bij PsyQ Online. Deels vanuit Zweden en deels vanuit Nederland.

video: Wil jij net als Jeffrey ook in samenwerking met anderen de klinische praktijk en wetenschap dichter bij elkaar brengen?

#DeZorgVanDeToekomst

Wil jij net als Jeffrey ook in samenwerking met anderen de klinische praktijk en wetenschap dichter bij elkaar brengen?

TOPGGz Keurmerk

TOPGGz Keurmerk

Binnen PsyQ zijn er een aantal afdelingen met het TOPGGz-Keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat de afdeling voldoet aan strenge criteria voor specialistische diagnostiek en behandeling, wetenschappelijk onderzoek, innovatie en kennisverspreiding. Met andere woorden: afdelingen met zo'n TOPGGz-Keurmerk lopen voorop wat betreft kennis, het stellen diagnose, nieuwe behandelmethoden en innovatie door wetenschappelijk onderzoek.

 

uItgelicht - waarom psyq en arbeidsvoorwaarden

Wanneer start jij?

Wanneer start jij?

Ben jij enthousiast geworden over PsyQ en wil je het liefst vandaag nog aan de slag? Wij heten je graag welkom! Door onze landelijke dekking is er altijd wel een PsyQ vestiging bij jou in de buurt waar je aan de slag kan! Ook online behandelen behoort tot de mogelijkheden. Bekijk onze functies en sollicitatieprocedure.
 

Solliciteer direct