Online behandelingen

PsyQ online

pdf

Een online behandeling wordt ook wel e-health, internettherapie of internetbehandeling genoemd. Bij PsyQ kunnen volwassenen met angst-, traumatische-, depressieve-, persoonlijkheids-, en ADHD klachten een online behandeling volgen.

PsyQ Online: hulp voor Depressie, Angst, Trauma, Persoonlijkheidsstoornis en ADHD

Hulp krijgen voor je psychische klachten is belangrijk. Je wil je weer beter voelen en stappen zetten om dat voor elkaar te krijgen. Zet deze stap met onze online behandeling. PsyQ Online biedt hulp voor Depressie, Angst en Trauma, Persoonlijkheidsstoornis en ADHD. Daarmee word je geholpen door een van onze specialisten die bij jou past. In een vertrouwde en veilige omgeving. Zodat je uiteindelijk zelf weer de regie krijgt over je mentale gezondheid.

Online een psycholoog spreken

Met PsyQ Online volg je een behandeling volledig online. Een van de voordelen van een online behandeling is dat je niet naar een vestiging van ons hoeft te komen. Geen reistijd meer. Je kunt de behandeling overal volgen via je telefoon; waar je ook bent. Je hebt contact met je behandelaar via beeldbellen en chat.

Benieuwd of het wat voor jou is? Je vindt hier meer informatie over hoe een online behandeling werkt, wat de voor- en nadelen zijn en ervaringen van anderen.

Voordelen online behandeling

Via online behandelingen van PsyQ krijg je persoonlijk contact, uitgebreide zorg, veiligheid en kwaliteit. De inhoud en kwaliteit van onze online behandelingen zijn hetzelfde als bij een reguliere behandeling. Enkele andere voordelen: 

  • Deskundige zorg 
  • Hulp (is) dichtbij 
  • Veilig en vertrouwde omgeving 
  • Behandeling op jouw voorkeuren afgestemd 

Online behandelaanbod

Het online behandelaanbod van PsyQ bestaat uit e-healthmodules en ondersteunende applicaties. PsyQ Online biedt zowel individuele- alsmede groepsbehandelingen. Door bijvoorbeeld onder andere cognitieve gedragstherapie, acceptance en commitment therapie, interpersoonlijke therapie, imaginair exposure therapie, schematherapie en EMDR. En dat allemaal volledig online.

Wachttijden online behandelingen

Snel hulp krijgen voor je psychische klachten is belangrijk. Je wil je weer beter voelen en stappen zetten om dat voor elkaar te krijgen. Dan is een volledig- of gedeeltelijke online behandeling een uitkomst. We doen ons uiterste best om je passende zorg te bieden. Het kan zijn dat je daar wel even op moet wachten. Bekijk wachttijden per vestiging.

Onze online behandelingen iets voor jou?

Bij alle vormen van online behandeling in de GGZ zien we goede resultaten bij zowel jong als oud. Iedereen die met een smartphone, tablet of computer overweg kan, kan een online behandeling volgen. Als je er klaar voor bent om aan de slag te gaan met jouw klachten en actief wilt werken aan je herstel is een online behandeling een goede optie.  Aandachtspunten om rekening mee te houden bij je keuze

Twijfel je of een van onze online behandelingen bij jou past? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via psyqonline@psyq.nl en 088 35 79 450.