PsyQ Online

Uitgelicht: online behandelen - groot

Volledig online behandeling

Volledig online behandeling

Snel hulp krijgen voor je psychische klachten is belangrijk. Je wil je weer beter voelen en stappen zetten om dat voor elkaar te krijgen. Dan is een gedeeltelijke of volledig online behandeling een uitkomst. En het fijne is: jij kunt direct aan de slag!

Geen wachttijden

Jij hoeft niet te wachten op hulp: met online behandelen kun je meteen aan de slag. Is een reguliere of gedeeltelijke online behandeling meer passend? Dan kunnen er echter wel wachttijden zijn.

PsyQ online

pdf

200x200px-online-behandeling-psyq-video-chat.png

Bij PsyQ online volgen volwassenen met angst- en/of depressieve klachten een 100% online behandeling. De behandeling wordt ondersteund door de app NiceDay.

In je eigen omgeving, op een zelf gekozen moment werken aan je klachten

Met PsyQ online volg je een behandeling volledig online. Een van de voordelen van een online behandeling is dat je niet naar een vestiging van ons hoeft te komen. Geen reistijd meer. Je kunt de behandeling overal volgen via je telefoon; waar je ook bent. Je hebt contact met je behandelaar via beeldbellen en chat.

Benieuwd of het wat voor jou is? Je vindt hier meer informatie over hoe een online behandeling werkt, wat de voor- en nadelen zijn, ervaringen van anderen en de resultaten.

E-health modules (deel van de behandeling online)

Je hebt persoonlijke gesprekken op één van onze vestigingen met je behandelaar en volgt daarnaast online modules. Bekijk de mogelijkheden.