PsyQ Online

Uitgelicht: online behandelen - groot

Volledig online behandeling

Volledig online behandeling

Snel hulp krijgen voor je psychische klachten is belangrijk. Je wil je weer beter voelen en stappen zetten om dat voor elkaar te krijgen. Dan is een gedeeltelijke of volledig online behandeling een uitkomst. En het fijne is: jij kunt direct aan de slag!

Geen wachttijden

Jij hoeft niet te wachten op hulp: met online behandelen kun je meteen aan de slag. Is een reguliere of gedeeltelijke online behandeling meer passend? Dan kunnen er echter wel wachttijden zijn.

PsyQ online

pdf

200x200px-online-behandeling-psyq-video-chat.png

Een online behandeling wordt ook wel e-health, internettherapie of internetbehandeling genoemd. Bij PsyQ online volgen volwassenen met angst-, traumatische- en/of depressieve klachten een 100% online behandeling. De behandeling wordt ondersteund door de app NiceDay.

Wat is een 100% online behandeling?

In je eigen omgeving, op een zelf gekozen moment werken aan je klachten

Met PsyQ online volg je een behandeling volledig online. Een van de voordelen van een online behandeling is dat je niet naar een vestiging van ons hoeft te komen. Geen reistijd meer. Je kunt de behandeling overal volgen via je telefoon; waar je ook bent. Je hebt contact met je behandelaar via beeldbellen en chat.

Benieuwd of het wat voor jou is? Je vindt hier meer informatie over hoe een online behandeling werkt, wat de voor- en nadelen zijn, ervaringen van anderen en de resultaten.

E-health modules (deel van de behandeling online)

E-health modules worden online gevolgd in combinatie met een behandeling op één van onze vestigingen. Omdat PsyQ een samenwerkingsverband is van vier ggz-instellingen (Lentis, MET ggz, Mondriaan en Parnassia Groep), vinden de online behandelingen plaats bij de PsyQ partner waar je in behandeling bent.

Enkele voorbeelden van online behandelingen bij PsyQ zijn:

PsyQ biedt nog veel meer eHealth modules. Bekijk de mogelijkheden of informeer bij je behandelaar.

Voordelen online behandelingen

Via online behandelingen van PsyQ krijg je persoonlijk contact, uitgebreide zorg, veiligheid en kwaliteit. De inhoud en kwaliteit van onze online behandelingen zijn hetzelfde als bij een reguliere behandeling. Enkele andere voordelen:

  • Deskundige zorg
  • Hulp (is) dichtbij
  • Nauwelijks tot geen wachttijden
  • Veilig en vertrouwde omgeving
  • Behandeling op jouw voorkeuren afgestemd

Wachttijden online behandelingen

Snel hulp krijgen voor je psychische klachten is belangrijk. Je wil je weer beter voelen en stappen zetten om dat voor elkaar te krijgen. Dan is een volledig- of gedeeltelijke online behandeling een uitkomst. Voor een volledige online behandeling is geen wachttijd en kan je direct aan de slag! Is een reguliere of gedeeltelijke online behandeling meer passend? Dan kunnen er wel wachttijden zijn. Bekijk wachttijden per vestiging.

Onze online behandelingen iets voor jou?

Bij online behandelingen zien we goede resultaten bij zowel jong als oud. Iedereen die met een smartphone, tablet of computer overweg kan, kan een online behandeling volgen. Als je er klaar voor bent om aan de slag te gaan met jouw klachten en actief wilt werken aan je herstel is een online behandeling een goede optie. Aandachtspunten om rekening mee te houden bij je keuze.

Twijfel je of een van onze online behandelingen bij jou past? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via onlinebehandeling@psyq.nl en 088 357 44 00 of bekijk hoe PsyQ helpt voor andere behandelmogelijkheden.