Over ons

Over PsyQ - Organisatie Duplicaat 1

pdf

Inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen

Bij PsyQ vinden we het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit.

Samenwerkingsverband PsyQ

PsyQ Nederland is een samenwerkingsverband tussen Lentis, en Mondriaan en Parnassia Groep. PsyQ biedt hulp bij de meest voorkomende psychische problemen.

‘Herstellen is hard werken. Wij helpen mensen op weg met als doel dat ze het uiteindelijk zelf kunnen doen.’

– Jurgen Verbeeck, voorzitter directieraad PsyQ Nederland

Directieraad

Visie

PsyQ is ontstaan vanuit de gedachte dat voor iedere Nederlander die kampt met psychische klachten een goede en specialistische behandeling binnen handbereik moet zijn. En dat vinden we nog steeds. Wanneer je kampt met psychische klachten moet de stap om hulp te zoeken net zo vanzelfsprekend zijn, als met een gebroken been naar de dokter gaan. Onze gedreven behandelaars zijn, naast hun brede basiskennis, gespecialiseerd in een specifieke psychische stoornis. Zo werkt iedere cliënt samen met een specialist aan het beste behandelresultaat.

Missie

PsyQ is een innovatieve aanbieder van geestelijke gezondheidszorg. Specialistische behandelingen en een optimistische en toegankelijke werkwijze zorgen ervoor dat we samen met de cliënt het beste behandelresultaat bereiken.

Kernwaarden PsyQ

Specialistisch: We bieden specialistische, vooruitstrevende behandelingen voor de meest voorkomende psychische problemen. Onze deskundige behandelaren zijn gedreven en werken volgens de laatste inzichten en wetenschappelijke onderzoeken.

Respectvol: Wij zoeken naar verbinding door alles wat we doen helder en transparant te maken voor onze cliënt.

Optimistisch: We zijn positief over de behandeling en het herstel. Op een persoonlijke en toegewijde manier helpen we onze cliënt zodat hij/zij vertrouwen krijgt in de toekomst.

Uitgelicht blok - Ervaringen met PsyQ

Ervaringen met PsyQ

Benieuwd naar ervaringsverhalen over behandelingen en/of psychische problemen? Op de pagina ervaringen met PsyQ vind je verschillende ervaringsverhalen. Hier lees je hoe anderen omgaan met psychische klachten zoals paniekaanvallen, slapeloosheid en aandacht- en concentratieproblemen.

Werken bij PsyQ uitgelicht op Over PsyQ

Werken en leren bij PsyQ

Werken en leren bij PsyQ

Wij zijn altijd op zoek naar bevlogen zorgprofessionals voor in onze multidisciplinaire teams. Door onze landelijke dekking is er altijd wel een PsyQ vestiging bij jou in de buurt waar je aan de slag kan!

Contact opnemen met PsyQ

Contact opnemen met PsyQ

PsyQ is telefonisch te bereiken van 8:30 uur tot 17:00 uur via het algemene nummer. Voor vragen over je aanmelding kun je ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 8.00-12.00 uur.

Contact

Extra openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Sommige vestigingen zijn ook 's avonds open. Openingstijden staan vermeld op de pagina van de betreffende vestiging.

Zoek een vestiging