Ervaringsverhalen slaapproblemen pagina

Heb je onlangs hulp gezocht voor je slaapproblemen of slaapstoornis? Je bent niet de enige. Op deze pagina vind je ervaringsverhalen van patiënten met slaapproblemen.

De verhalen van onze ervaringsdeskundigen zijn allemaal anders. Toch hebben ze één ding gemeen: ze kunnen je helpen om te leren omgaan met je klachten. PsyQ hecht veel waarde aan de inzet van ervaringsdeskundigen.

Lees hieronder de ervaringsverhalen van Laura en Maud.

Componence Asset List

Nachtmerries hielden Maud jarenlang uit haar slaap Steeds terugkerende, gruwelijke nachtmerries zorgden ervoor dat de Haagse Maud* (27) jarenlang bang was om te gaan slapen, met slaapproblemen en... Lees verder
Van slaapprobleem naar goede slaap Goed slapen is altijd een probleem geweest voor Laura Beljaars. Ze werd simpelweg niet moe in de avond en sliep jarenlang pas om 3 uur ’s nachts.... Lees verder

Meer ervaringsverhalen?

Meer ervaringsverhalen?

Benieuwd naar ervaringsverhalen over andere psychische problemen? Op de pagina ervaringen kan je meer ervaringsverhalen lezen. Hier lees je hoe anderen omgaan met psychische klachten zoals paniekaanvallen, slapeloosheid en aandacht- en concentratieproblemen.

Bekijk alle ervaringsverhalen​​​​​​​