ADHD medicatie

Behandeling ADHD en ADD

illustratie-adhd-200px.png

Als jouw AD(H)D klachten je ernstig belemmeren in het dagelijkse leven en je hierdoor niet of nauwelijks kan functioneren, kun je bij PsyQ terecht. We bieden diverse behandelingen aan voor mensen met complexe ADHD en ADD klachten. Jouw behandeling wordt ondersteund door middel van de app Superbrains. 

Behandeling ADHD en ADD

Voordat je behandeling start, krijg je eerst een onderzoek met behulp van het Diagnostisch Interview voor ADHD (DIVA-5). Daarna start je behandeling die bestaat uit (een combinatie van): 

Heb je naast AD(H)D ook last van andere klachten, bijvoorbeeld slaapproblemen, angst, depressie, of een verslaving? Dan pakken we eerst deze klachten aan. De behandeling voor AD(H)D werkt namelijk beter als deze klachten onder controle zijn. 

Superbrains app

Bij PsyQ werken we met de Superbrains app. Zowel voor als tijdens je behandeling kan je in deze app aan de slag met jouw doelen en krijg je inzicht in jouw doelen en behandelplan. Ook kan je via de app snel en makkelijk contact opnemen met jouw behandelaar. Je kan met hem chatten of videobellen, bijvoorbeeld wanneer je ergens mee zit. Het is ook mogelijk om een buddy toe te voegen, bijvoorbeeld je partner, een van je ouders, een familielid of je beste vriend(in). Zij kunnen jouw voortgang zien en je motiveren om jouw doelen te bereiken.

Als je bij PsyQ in behandeling gaat, zorgt jouw behandelaar ervoor dat je deel wordt van zijn digitale praktijk. Meer informatie over Super Brains? Kijk op www.superbrains.nl of download de app in de Appstore of via Google Play