Online test persoonlijkheidsstoornis

Intro persoonlijkheidsstoornis test

Iemand met een gezonde persoonlijkheid is in staat zijn of haar gedrag aan te passen aan de omstandigheden en de situatie. Wanneer iemand extreme variaties van 'gewone' karaktertrekken vertoont en zich daarom niet meer goed kan aanpassen aan de omgeving, spreken we van een persoonlijkheidsstoornis. Heb jij een vermoeden dat je een persoonlijkheidsstoornis hebt? Doe dan hieronder de online persoonlijkheidsstoornis test.

Self Test

  Vorige vraag

  Resultaat Opnieuw

  Lopende tekst persoonlijkheidsstoornis test

  Persoonlijkheidsstoornis test volwassenen

  Bij PsyQ helpen we mensen met verschillende persoonlijkheidsstoornissen. Voorbeelden zijn onder andere paranoïde persoonlijkheidsstoornis, borderline persoonlijkheidsstoornis en dwangmatige / obsessief compulsieve persoonlijkheidsstoornis

  Behandeling persoonlijkheidsstoornis

  De online persoonlijkheidsstoornis test van PsyQ is zorgvuldig samengesteld door onze ervaren psychologen. Let op! De test stelt geen diagnose, maar geeft wel een advies. Het is verstandig de uitkomst van de test te bespreken met je huisarts. De huisarts kan vervolgens de keuze maken om je door te verwijzen naar PsyQ voor een behandeling. Ook als jouw klachten mogelijk geen verband houden met een persoonlijkheidsstoornis is het belangrijk om langs te gaan bij de huisarts. Er kan dan naar een andere oorzaak worden gezocht. Blijf in geen geval met je klachten rondlopen.