Contact opnemen met PsyQ

Contact opnemen met PsyQ

pdf

PsyQ is telefonisch te bereiken van 8:30 uur tot 17:00 uur via het algemene nummer 088 357 44 00 (lokaal tarief).

Voor vragen over je aanmelding kun je ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 8.00-12.00 uur.

Extra openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Sommige vestigingen zijn ook 's avonds open. Openingstijden staan vermeld op de pagina van de betreffende vestiging. Zoek jouw vestiging.

Vragen

Heb je vragen over behandelmogelijkheden, aanmelding of verwijzing? Stuur ons een je vraag. Je ontvangt op werkdagen binnen 48 uur antwoord op jouw vragen.

Heb je een suggestie, compliment of klacht?

Jouw mening vinden wij belangrijk. Reageer naar PsyQ.

Aanmelden

Voor behandeling bij PsyQ heb je een verwijzing nodig van je huisarts. Je kunt je 24 uur per dag online aanmelden. De verwijsbrief kan als bijlage geupload worden.

Ons formulier wordt via een veilige verbinding en versleuteld verstuurd. Lees meer over hoe wij met persoonsgegevens omgaan.

Afspraak maken of wijzigen

Het maken, of wijzigen van een afspraak kan telefonisch, of aan de balie van de vestiging waar je in behandeling bent. Het is niet mogelijk om een afspraak te wijzigen via mail.

Een afspraak afzeggen kan op de meeste vestigingen wel per e-mail. Vermeld in de mail je naam, geboortedatum, je behandelaar, dag en tijdstip van de afspraak.

Telefoonnummers en mailadressen voor het afzeggen van je afspraak, vind je op de vestigingspagina van de vestiging waar je in behandeling bent. Zoek jouw vestiging.

Ik heb direct hulp nodig, waar kan terecht?

Bij acuut (levens)gevaar of ernstige overlast, bel direct 112. In spoedeisende situaties dien je je huisarts te raadplegen. Hij of zij kan je verder helpen.

Je kunt ook bij 113 zelfmoord preventie terecht voor een crisis-chat of crisis-telefoon via 0800 0113.

Ik ben in behandeling bij PsyQ en heb (dringend) hulp nodig

Tijdens kantooruren gebruik je het telefoonnummer dat je van je behandelaar hebt gekregen.

Buiten kantooruren bel je met de huisartsenpost in jouw regio.

Ik vind mijn psychische probleem niet terug, waar kan ik terecht?

PsyQ is gespecialiseerd in het behandelen van (veel) voorkomende psychische problemen bij volwassenen. Behandelingen kunnen alleen starten als je je hebt aangemeld én als je een verwijsbrief van de huisarts hebt gekregen. 

Kun je niet terecht bij PsyQ omdat wij niet de behandeling aanbieden die je nodig hebt? Bel dan met een van onze medewerkers op 088 357 13 57. Zij geven je informatie over andere behandelmogelijkheden of geven antwoord op algemene of persoonlijke vragen over psychische klachten.

Je kunt je vragen ook via een digitaal formulier stellen. Je krijgt dan, op werkdagen, binnen 48 uur antwoord.

Uiteraard kun je ook je huisarts om advies vragen.