PsyQ is telefonisch te bereiken van 8:30 uur tot 17:00 uur via het algemene nummer 088-357 44 00 (lokaal tarief).

Voor vragen over uw aanmelding kunt u ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 8.00-12.00 uur.

Extra openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Sommige vestigingen zijn ook 's avonds open. Openingstijden staan vermeld op de pagina van de betreffende vestiging. Zoek uw vestiging.

Vragen

Heeft u vragen over behandelmogelijkheden, aanmelding of verwijzing? Stuur ons een e-mail. U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur antwoord op uw vragen.

Heeft u een suggestie, compliment of klacht?

Uw mening vinden wij belangrijk. Reageer naar PsyQ.

Aanmelden

Voor behandeling bij PsyQ heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. U kunt zich 24 uur per dag online aanmelden. De verwijsbrief kan als bijlage geupload worden.

Afspraak maken of wijzigen

Het maken, of wijzigen van een afspraak kan telefonisch, of aan de balie van de vestiging waar u in behandeling bent. Het is niet mogelijk om een afspraak te wijzigen via mail.

Een afspraak afzeggen kan op de meeste vestigingen wel per e-mail. Vermeld in de mail uw naam, geboortedatum, uw behandelaar, dag en tijdstip van de afspraak.

Telefoonnummers en mailadressen voor het afzeggen van uw afspraak, vindt u op de vestigingspagina van de vestiging waar u in behandeling bent. Zoek uw vestiging.

Ik heb direct hulp nodig, waar kan terecht?

Bij acuut (levens)gevaar of ernstige overlast, bel direct 112. In spoedeisende situaties dient u uw huisarts te raadplegen. Hij of zij kan u verder helpen.

Ik ben in behandeling bij PsyQ en heb (dringend) hulp nodig

Tijdens kantooruren gebruikt u het telefoonnummer dat u van uw behandelaar heeft gekregen.

Buiten kantooruren belt u met de huisartsenpost in uw regio.