ADHD en ADD zelftest

Intro zelftest ADHD

Onze online ADHD test / ADD test geeft aan of jouw klachten mogelijk verband houden met ADHD of ADD. Let op: je mag nooit zelf een diagnose stellen. Als jij je in de uitslag van de test herkent, bespreek de uitkomst dan met de huisarts. Hij of zij kan je doorverwijzen naar PsyQ.

Self Test

  Vorige vraag

  Resultaat Opnieuw

  Informatie bij de ADHD zelftest voor volwassenen

  ADD test volwassenen

  Het kan natuurlijk ook zijn dat je je niet herkent in de symptomen die horen bij ADHD. De vraag 'Heb ik ADD?' is dan misschien meer van toepassing. PsyQ beschikt niet over een speciale ADD test, maar als je bovenstaande test invult weet je wel of jouw klachten mogelijk verband houden met ADD.

  De symptomen van ADD komen namelijk overeen met de symptomen van ADHD. Een arts, psycholoog of psychiater kan vervolgens de diagnose ADD of ADHD stellen. De ADD zelftest of ADD volwassenen test en de ADHD test online zijn gemakkelijk online in te vullen. Je krijgt direct de uitslag als je de ADHD vragenlijst invult.

  Contact met de huisarts

  De online ADHD test / ADD test van PsyQ is zorgvuldig samengesteld door onze ervaren psychologen. De test geeft aan of jouw klachten mogelijk verband houden met ADHD of ADD. Als dit het geval is, neem dan contact op met de huisarts. Hij of zij kan je doorverwijzen naar PsyQ voor een behandeling. Ook als jouw klachten mogelijk geen verband met houden met ADHD of ADD is het belangrijk om langs te gaan bij de huisarts. Er kan dan naar een andere oorzaak worden gezocht. Blijf in geen geval met je klachten rondlopen.