header - arbeidsvoorwaarden

Waarom werken bij PsyQ?

Werken bij PsyQ betekent voor jou als professional dat je werkt met richtlijnen die state of the art zijn. Dit begint met excellente professionals. Beginnend professionals krijgen bij PsyQ de vereiste vervolgopleidingen; voor de meer ervaren professionals is er vanzelfsprekend bij- en nascholing. Lees hier alles over de arbeidsvoorwaarden bij PsyQ.

Wetenschappelijk onderzoek

Bij PsyQ leer je van elkaar: wij zijn het grootste netwerk van gespecialiseerde behandelaren in de ggz in Nederland. Zo organiseren we bijvoorbeeld jaarlijks verschillende programmadagen, waar professionals uit het werkveld de nieuwste inzichten met collega’s delen. Ook is wetenschappelijk onderzoek een onlosmakelijk onderdeel van PsyQ, wij vinden dit een noodzakelijk aspect bij het bieden van goede behandeling.

Werken bij PsyQ is teamwork

Bij PsyQ werken we graag transdiagnostisch. Dit betekent dat we rekening houden met de context van de cliënt en diens sociale en maatschappelijke omstandigheden. Als behandelaar zet je jouw creativiteit, flexibiliteit en kennis in om aan te sluiten bij de hulpvraag van de cliënt en wat hij/zij op dit moment nodig heeft, samen met je collega’s binnen een multidisciplinair team. Wij zijn sterk in teamwork! Ontdek de 5 redenen waarom je bij PsyQ wilt werken.

Prettige arbeidsvoorwaarden

Wij zorgen niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou! Er is is veel mogelijk, thuiswerken of op de vestiging, online, blended of face to face. Bij PsyQ kijken we samen met jou hoe je je werk voor jou het beste inricht.

CAO GGZ

CAO GGZ

Bij PsyQ word je beloond conform de CAO GGZ. Dit betekent:

  • Een mooi salaris.
  • Vakantiegeld ter hoogte van 8% van je jaarsalaris.
  • Een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,33% van je jaarsalaris.
  • Als je fulltime (36 uur) werkt, heb je per kalenderjaar recht op 144 wettelijke en 22 bovenwettelijke vakantie-uren. Bij een parttime dienstverband wordt dit verhoudingsgewijs aangepast.
  • Naast je vakantie-uren ontvang je, als je fulltime (36 uur) werkt, per kalenderjaar 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (LFB). Bij een parttime dienstverband wordt dit verhoudingsgewijs aangepast. Deze uren kunnen worden gespaard of opgenomen.
  • Vergoedingen voor bijzondere diensten en onkostenvergoedingen voor onder andere reiskosten, woon-werk en zakelijke dienstreizen, studiekosten etc.
  • Een budget persoonlijke kosten (o.a. voor kosten in het kader van bij- en nascholing, vakinhoudelijke scholing, lidmaatschappen, aan te schaffen vakliteratuur, reiskosten die verband houden met de bij- en nascholing) voor klinisch psychologen en verpleegkundig specialisten.
  • Je bouwt een goed en gedegen pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • De mogelijkheid gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA); hiermee kun je (aanschaf)kosten fiscaal verruilen voor bijvoorbeeld: sportabonnement, reiskosten woon-werkverkeer, studie of opleiding, PC, laptop telefoon of tablet, fiets en vakbondscontributie.

Wanneer start jij?

Wanneer start jij?

Ben jij enthousiast geworden over PsyQ en wil je het liefst vandaag nog aan de slag? Wij heten je graag welkom! Door onze landelijke dekking is er altijd wel een PsyQ vestiging bij jou in de buurt waar je aan de slag kan! Ook online behandelen behoort tot de mogelijkheden. Bekijk onze functies en sollicitatieprocedure.
 

Solliciteer direct

Online behandelen iets voor jou?

Online behandelen iets voor jou?

✔ Geen reistijd

✔ Zelf je agenda bepalen

✔ Goede werk-privébalans

✔ continu bijscholing