Webinar: Word je eigen Klaas Vaak

pdf

Iedereen slaapt wel eens een nacht niet of minder goed door een stressvolle dag op het werk, een jetlag of herrie buiten. De volgende morgen voel je je vaak futloos en kost het moeite om je te concentreren. Als je de volgende nacht wél goed slaapt is er niets aan de hand, maar als je langere tijd niet goed slaapt kan het zijn dat je een slaapstoornis ontwikkelt.  Laat het niet zover komen en bekijk ons gratis webinar over slaapproblemen!

Gratis webinar 'Word je eigen Klaas Vaak'

Hoe zorg je ervoor dat je makkelijker in slaap valt? Of juist een nacht goed doorslaapt? In het webinar ‘Word je eigen Klaas Vaak’ krijg je uitleg over hoe slaap in elkaar zit, waar slaapproblemen door veroorzaakt worden en wat helpt om weer goed te kunnen slapen.

Meer slaaptips

Op zoek naar nog meer tips voor een goede nachtrust? Lees dan het interview met Jaap Vis, sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij PsyQ en Lentis.

Zorg verbeteren met focus op ADHD en slaap

Uitgelicht: Zorg verbeteren met focus op ADHD en slaap

Een goede slaap is zó belangrijk; dat moet je niet onderschatten want je ondermijnt bij langdurig slaaptekort je lichamelijke en geestelijke gezondheid.