Verrassende ontdekking !

Roos+ADD_200x200.jpg

Mijn leven lang ben ik op zoek geweest. Om een verklaring en oplossing te vinden voor mijn onrust en mijn wisselende stemmingen. Ik heb, om maar wat voorbeelden te noemen, gezocht bij homeopaten, boeddhisten, tachyon energie cursussen, meditatie cursussen, yoga, en heb heel veel boeken gelezen.

Verder nog bij de spirituele genezer, paragnosten etc. Allemaal om rust in mezelf te vinden. Wat leverde het op? Veel onkosten! Ook inzicht en wijsheid, dus ik heb er geen spijt van. Maar rust vond ik niet.

Tijdens de behandeling bij PsyQ hield de behoefte om te zoeken op. Een vreemde maar heel prettige ervaring! Nu ik er 1 ½ jaar later op terug kijk besef ik dat ik het heb gevonden.

Beseffen wat ADD voor mij inhoud. En vooral accepteren wie ik ben. En leven in het NU! Dit is het; leven hier en nu. Hemel of hel creëer je zelf. Nou liever de hemel dan maar.

En als ik mijn ADD “streken” opmerk knipoog ik naar mezelf. Het mag er allemaal zijn.

 

Roos

Meer ervaringsverhalen?

Meer ervaringsverhalen?

Benieuwd naar ervaringsverhalen over andere psychische problemen? Op de pagina ervaringen met PsyQ kan je meer ervaringsverhalen lezen. Hier lees je hoe anderen omgaan met psychische klachten zoals paniekaanvallen, slapeloosheid en aandacht- en concentratieproblemen.

Bekijk alle ervaringsverhalen