Aanmelden

Aanmelden bij PsyQ

Aanmelden bij PsyQ  

Goed dat je de stap neemt om hulp te zoeken. Om je bij ons aan te melden heb je een verwijsbrief van de huisarts nodig. Dit mag een scan of foto zijn. Heb je geen verwijsbrief? Neem dan contact op met jouw huisarts. Wij kunnen pas met de aanmelding aan de slag wanneer we de verwijsbrief in goede orde ontvangen hebben. Je behandeling valt onder de basisverzekering. Dat betekent dat de behandeling gewoon wordt vergoed, maar dat een eigen risico van toepassing is.  

Wachttijden  

Na je aanmelding kan het zijn dat je nog even moet wachten totdat je kan starten met je behandeling. Bij een online behandeling kan je vaak al sneller aan de slag. De wachttijden vind je op de pagina van de vestiging van jouw voorkeur. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging.  

Voorbereiden met de Start App

In de tijd tussen je aanmelding en start van de behandeling kan je gebruik maken van de Start App. Met de app kan je je alvast voorbereiden op het eerste gesprek en de behandeling, krijg je tips en tricks waar je zelf mee aan de slag kan en vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen die heersen in de periode na aanmelding tot aan start van een behandeling. 

Formulier

PsyQ aanmeldformulier