Aanmelden bij PsyQ

Aanmelden bij PsyQ

Goed dat je de stap neemt om hulp te zoeken. Om je bij ons aan te melden heb je een verwijsbrief van de huisarts nodig. Dit mag een scan of foto zijn. Heb je geen verwijsbrief? Neem dan contact op met jouw huisarts. Wij kunnen pas met de aanmelding aan de slag wanneer we de verwijsbrief in goede orde ontvangen hebben. Je behandeling valt onder de basisverzekering. Dat betekent dat de behandeling gewoon wordt vergoed, maar dat een eigen risico van toepassing is.

Aanmelden via ZorgDomein

Veel huisartsen werken met ZorgDomein. Dit is een digitaal systeem waarin hulpverleners passende zorg kunnen vinden en direct jouw aanmelding, inclusief de verwijsbrief, op een beveiligde manier kunnen versturen. Werkt jouw huisarts met ZorgDomein? Vraag hem/haar de aanmelding dan via ZorgDomein te doen; je hoeft dan zelf niet meer onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Je ontvangt een bevestigingsbericht uit ZorgDomein over het verdere proces na aanmelding. 

Heeft jouw huisarts geen ZorgDomein? Vul dan onderstaand aanmeldformulier (samen) in. Let op: je hebt altijd een verwijsbrief nodig om je aan te kunnen melden.

Wachttijden

Na aanmelding met een verwijsbrief beoordelen wij of we je passende behandeling kunnen bieden. Als dat zo is, moet je even wachten totdat je kunt starten met je behandeling. De wachttijden vind je op de pagina van de vestiging van jouw voorkeur. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Je krijgt van de vestiging bericht over de start van je behandeling.

Formulier

PsyQ aanmeldformulier

Alle velden gemarkeerd met zijn vereist.

Alle velden gemarkeerd met zijn vereist.

Max 7 mb

Max 7 mb

Waarmee kunnen wij je helpen? null
Heb je voorkeur voor online behandeling?
Heb je voorkeur voor online behandeling? null

Vestiging

Vestiging

Heb je voorkeur voor een vestiging?

personalia

personalia

Voorletters null
Voorvoegsels
Achternaam null
Geboortedatum null
Geslacht
Geslacht

Adresgegevens

Adresgegevens

Postcode null
Huisnummer null
Straatnaam null
Plaats null
Provincie null

Contactgegevens

Contactgegevens

Telefoonnummer null

*Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens voor het verwerken van mijn vraag of aanmelding. Meer informatie vind je in ons privacybeleid