Header-CTA-De kracht van een vraag

Intro de kracht van een vraag

Waar kan ik je mee helpen?


Praten over mentale gezondheid moet net zo makkelijk zijn als praten over een gebroken been. Maar dat is nog niet zo makkelijk, want er is nog altijd een stigma op (het praten over) mentale problemen. (H)erkenning is de eerste stap naar herstel! Welke vraag kan je het beste stellen aan iemand met mentale klachten? (Oud)cliënten en hun naasten vertellen samen wat hen hielp! 
 

Word ambassadeur

Deel ook je verhaal!
 

Wil jij net als Caroline en NicoleMarjon en Job, Mariska en Erwin en Chantal en Johan ook helpen om het stigma op mentale gezondheid te doorbreken? Deel dan welke vraag voor jou of voor een naaste met psychische klachten belangrijk is geweest op Instagram of Facebook met de hashtag #DeKrachtVanEenVraag. Ben je bij PsyQ in behandeling geweest en wil je samen met iemand die jou heel erg geholpen of gesteund heeft, meewerken aan een ervaringsverhaal? Neem dan contact op met onze redactie!

Banner de kracht van een vraag

Samen sterker

Cliëntenorganisaties

Cliëntenorganisaties

Heb je behoefte aan een gesprek met mensen die met dezelfde problemen worstelen? Of ben je als moeder, broer of vriendin juist op zoek naar ervaringen van andere naasten? Dan kun je terecht bij cliëntenorganisaties. 

uitgelicht-Lees-, luister en kijktips

Lees-, luister en kijktips

Niet alleen het gesprek aangaan met je partner, broer, zus, ouder of een vriend helpt op weg naar herstel. Ook boeken, films, documentaires en podcasts over mentale gezondheid kunnen helpen om herkenning en steun te vinden.