Actueel

Componence Asset List

05 november 2019

regulier_Leontienvanmoorsel.jpg

Als je kind een eetstoornis heeft komt er heel veel op je af. Hoe ga je met de eetmomenten om? Waar vind je hulp? Moet je je vermoedens serieus nemen? Wat als je kind geen hulp wil? Tijdens het webinar van 13 november staan we stil bij wat jij als ouder moet weten over eetstoornissen. Naast experts komen ook ervaringsdeskundigen én ouders aan het woord.

Voor wie?

Dit webinar is bestemd voor ouders die vermoeden dat of een kind met een eetstoornis hebben en wachten totdat de behandeling van start gaat.

Wat kun je van dit webinar verwachten?

Marc Godschalk (systeemteemtherapeut bij PsyQ), Patricia Bos (lid specialismegroep voedings- en eetstoornissen bij Parnassia Groep) en Leontien Zijlaard-van Moorsel (viervoudig olympisch kampioene en oprichter van Leontienhuis) geven tijdens dit webinar informatie over een eetstoornis en hoe je jouw kind hier het beste in kunt begeleiden.

  • Tips en tops wat jij als ouder kan doen als je kind een eetstoornis heeft

  • Hoe herken je als ouder een eetstoornis?

  • De soorten eetstoornissen

  • Behandeling als een kind een eetstoornis heeft

  • Ervaringen van andere ouders

Daarnaast kun je tijdens het webinar vragen stellen. Een deel van de vragen zal tijdens de uitzending beantwoord worden. Alle vragen beantwoorden we in ieder geval achteraf door één van de experts en/of ervaringsdeskundigen.

Aanmelden?

Deelname is gratis. Vul je hier je registratiegegevens in.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Daarin staat hoe je de uitzending kunt bekijken.

Het webinar wordt georganiseerd door PsyQ in samenwerking met Parnassia Groep Academie en specialismegroepen, het Leontienhuis en Buro PUUR.