Kom us kieke bij PsyQ Goes: jouw nieuwe werkplek?

Kom us kieke bij PsyQ Goes: jouw nieuwe werkplek?

pdf
400px_team_goes+%281%29.jpg

Ons team is op zoek naar jou! Ben jij een psychiater, klinisch psycholoog, psychotherapeut, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, verpleegkundig specialist, GZ- of basispsycholoog en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan naar de meet & greet op donderdag 28 september tussen 13:00 en 16:30 uur en ontmoet jouw toekomstige collega’s!

We gaan tijdens de inloopmiddag graag met je in gesprek over jouw dromen en ambities. Onze collega’s vertellen je alles over het werken met verschillende doelgroepen, de vele doorgroei- en opleidingsmogelijkheden die je krijgt en we nemen je inhoudelijk mee in een aantal behandelingen uit het aanbod van PsyQ Goes in verschillende break-out sessies. Ook kan je met leuke prijzen naar huis gaan bij onze afsluitende Zeeuwse quiz! 

Programma

  • 13:00 - 13.30 uur: inloop (welkom door Arenda Verhage)
  • 13:30 - 14:00 uur: Algemeen praatje over PsyQ Goes
  • 14:00 - 14:15 uur: Pauze
  • 14:15 - 14:45 uur: Break out ronde 1
  • 14:45 - 15:00 uur: Pauze
  • 15:00 - 15:45 uur: Break out ronde 2
  • 15:30 - 16:30 uur: Nadere kennismaking collega's PsyQ Goes met hapje & drankje & Zeeuwse quiz

Wil je geen break-out sessie volgen? Dan is het ook mogelijk om langs een van onze interessante kraampjes over bijvoorbeeld het Psychodiagnostische Centrum (PDC) of de opleidingen te wandelen. Ook zijn er dan genoeg collega's om je te woord te staan.

Bekijk programma in pdf

Break-out sessies

Acceptance and Commitment Therapie (ACT) is een vorm van therapie waarbij het aanvaarden van klachten centraal staat (acceptatie) en wat gericht is op het vergroten van de psychologische flexibiliteit. Marieke Corduwener, ACT therapeut, vertelt hoe de cliënt middels ACT leert om het zinloze gevecht met (vervelende) emoties, gedachten en lichamelijke sensaties te stoppen. Zo ontstaat er ruimte en aandacht voor dingen die echt belangrijk voor zijn (commitment). Er wordt een vertaalslag van de theorie naar de praktijk gemaakt.
PsyQ in Goes geeft als een van de weinige GGZ-instellingen de kortdurende groepsschematherapie van 18 sessies. Inmiddels is hier enkele jaren ervaring mee. Naast uitleg nemen GZ-psychologen Sharon van Meer en Ashley van Geel je graag mee in de opzet hiervan en de behandelresultaten.
Deze workshop wordt verzorgd door Denise Swenne, psycholoog en vele jaren gespecialiseerd in zowel groeps- als individuele ADHD behandeling. Zij heeft korte interne lijnen met de ADHD-specialismegroep met professor Sandra Kooij, waardoor zij op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen. Denise geeft uitleg over de diverse elementen van de ADHD-behandeling en waarom de combinaties van deze elementen zo werkzaam zijn voor het brein en de invloed op het gedrag.


Ben je na de meet & greet enthousiast?

Laten we een (vervolg)gesprek plannen of loop een dag met ons mee!

Aan de slag als ervaringsdeskundige

Ervaringsdeskundigen leveren een waardevolle bijdrage aan de behandeling en het herstel van cliënten. Binnen PsyQ zijn we daarom regelmatig op zoek naar ervaringsdeskundigen. Bij PsyQ in Goes zoeken we op dit moment geen ervaringsdeskundige, maar op andere locaties van PsyQ wel! Is dit iets voor jou en wil je graag meer weten over de benodigde opleiding(en), waar je aan de slag kunt of heb je vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Natalie Wensveen, ervaringsdeskundige trainer en coördinator / adviseur Ervaringsdeskundigheid & Herstel, via: n.wensveen@psyq.nl. Lees ook het verhaal van ervaringsdeskundigen Chantal en Femke,

Helaas, ik kan er niet bij zijn

Hebben we je interesse gewekt, maar kun je deze Meet & Greet niet bijwonen? Bel dan met onze recruiter Shanna Gerritzen; 06 23 77 13 43. Of laat je contactgegevens achter via mail dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Een vrijblijvend gesprek of een dagje meelopen, kan altijd.

Graag delen
Fijn als je deze pagina wilt delen met iemand waarvoor dit kennismakingsevent ook interessant kan zijn. Alvast hartelijk dank.

Uitgelicht: video Meet & greet Goes 28 september

Ontmoet jouw nieuwe collega's

In deze video nemen we je mee in de wereld van PsyQ Goes en laten we zien hoe de collega’s de geestelijke gezondheidszorg naar nieuwe hoogten brengen. Wil jij weten hoe de collega’s dagelijks het verschil maken en wat de voordelen zijn van het werken bij PsyQ Goes? Ontdek het team en de locatie! 

Uitgelicht: aankondiging Meet & greet Goes 28 september

De meet and greet begint op donderdag 28 september om 13:00 uur.

Je bent van harte welkom bij Stationspark 29G, 4462 DZ in Goes. Meld je snel aan! 

Formulier

Meet & greet PsyQ Goes

Aanmelden Meet and Greet PsyQ Goes

Naam: null
Telefoonnummer: null
Welke opleiding heb je gedaan of ben je aan het afronden? null
Over welke functie(s) zou je meer willen weten?
Over welke functie(s) zou je meer willen weten? Meerdere keuzes mogelijk
Andere functie(s) namelijk
Aan welke break-out sessie(s) wil je deelnemen??
Aan welke break-out sessie(s) wil je deelnemen?? Meerdere keuzes mogelijk
Andere break-out sessie(s) namelijk

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens voor het verwerken van mijn vraag of aanmelding. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid

Verhaal Aline

Aline: 'Er wordt veel aandacht besteedt aan je wensen'

Na haar opleiding psychologie start Aline Martin 2,5 jaar geleden als psycholoog bij PsyQ Goes. Dankzij het hechte team in Goes en de doorgroeimogelijkheden, voelt Aline zich helemaal thuis. Ze vertelt graag over hoe het is om te werken bij PsyQ.  

Sharon uitgelicht

Sharon: 'Afwisseling, opleidingsmogelijkheden en een gezellig klein team!'

Sharon van Meer werkt als GZ-psycholoog bij PsyQ in Goes. Dit terwijl ze daardoor een reistijd van een uur vanuit haar woonplaats Etten-Leur heeft. Waarom Sharon de reistijd voor lief neemt? Ze vertelt het graag!