Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Roos van Westrhenen

200x200+Roos+van+Westrhenen+.jpg
Functie psychiater & klinisch farmacoloog
Roos van Westrhenen is sinds 2011 klinisch farmacoloog en sinds 2013 psychiater en heeft als specialisatie psychofarmacologie, in het bijzonder bijwerkingen en farmacogenetica. Voorheen werkte zij bij het Erasmus MC.

Zij was de bedenker en initiatiefnemer van de eerste polikliniek Farmacogenetica in de Psychiatrie en de conceptrichtlijn Implementatie van Farmacogenetica in de Psychiatrie, waarvan zij ook werkgroepvoorzitter was vanuit de NvvP.

Zij is hoofdonderzoeker binnen Parnassia van de PITA studie, een onderzoek naar antidepressiva en farmacogenetica en betrokken bij het EnGage project, dat een groot H2020 project waar zij co-chair is van de Task force Genetically-guided treatment. Zij heeft ook een academische aanstelling bij Maastricht University.