Header - online behandeling Alwin

De online behandeling van Alwin

Ga mee met Alwin

Alwin Ritstier had jarenlang last van extreme angsten. Op zijn YouTube-kanaal Vet Gezellig deelt hij open en eerlijk over zijn strijd tegen deze angsten. Inmiddels weet Alwin er mee om te gaan, maar van één angst komt hij maar niet af: rijangst. Bij PsyQ ging Alwin met deze angst aan de slag en volgde hij een verkorte online behandeling*. Hierdoor kwam hij erachter dat er veel meer achter die angst zit. Ga mee met de online behandeling van Alwin en ontdek hoe een online behandeling werkt, hoe je de app gebruikt en hoe het contact met de behandelaar gaat! 

*Alwin volgde een verkort traject om een impressie te geven van onze online behandeling. Wij bieden geen specifieke behandeling voor rijangst aan. Heb jij rijangst? Dan kun je terecht bij een rijschool gespecialiseerd in mensen met rijangst. Lees hieronder verder welke online behandelingen wij bieden. 

Online behandeling voor - Alwin

Online behandeling bij angst 

Je kunt bij ons terecht voor online behandelingen voor onder andere een paniekstoornis, sociale fobie, piekerstoornis en een dwangstoornis. Naast deze online behandelingen voor angst kan je bij ons ook terecht voor online behandelingen voor depressieve-, traumagerelateerde en ADHD klachten.

Alle online behandelingen

Online behandeling iets voor mij - Alwin

Online behandeling: iets voor mij? 

  • Geen reistijd; thuis, op je werk of bij een vriend(in). Je kan de behandeling overal volgen
  • Flexibel; chats versturen naar je behandelaar of een keer extra videobellen: afgestemd op jouw voorkeuren
  • Persoonlijk; intensief contact met je behandelaar

Al bezig met je online behandeling en toch niks voor jou? Een blended (zowel online als op locatie) behandeling of een behandeling op locatie is dan uiteraard ook mogelijk. Bekijk alle voordelen en aandachtspunten. 

Keuzehulp online behandeling Alle behandelmogelijkheden

Contact en meer informatie

Alwin volgen

Alwin - Gek van mezelf

Alwin - Gek van mezelf

Alwin deelt zijn ervaringen met zijn angststoornis met een dosis humor en zelfspot in zijn eerste boek Gek van Mezelf, bang voor (bijna) alles. 

Annika: 'Behandeling vanuit een vertrouwde omgeving'

'Behandeling vanuit een vertrouwde omgeving'

'Behandeling vanuit een vertrouwde omgeving'

Annika had last van angsten en een zware depressie. De online behandeling bij PsyQ komt voor Annika precies op het juiste moment.