Boek: Alwin Ritstier - Gek van mezelf

pdf

Al ruim twintig jaar heeft Alwin Ritstier, bekend van Youtube-kanaal VetGezellig, paniekaanvallen. Zijn ervaringen met zijn angststoornis deelt hij met een dosis humor en zelfspot in zijn eerste boek Gek van Mezelf, bang voor (bijna) alles. 

Wat als je continu bang bent dat jij of je dierbaren dood gaan, je niet naar buiten of zelfs naar de wc durft te gaan? Influencer Alwin Ritstier weet als geen ander hoe dit is. Al vanaf zijn 9e heeft hij regelmatig paniekaanvallen. Toch vindt Alwin een manier om met zijn angsten om te gaan. In zijn eerste boek Gek van Mezelf, bang voor (bijna) alles deelt Alwin met een dosis humor en zelfspot hoe het is om met een angststoornis te leven én hoe hij hiermee leert leven. Met dit boek hoopt Alwin anderen te helpen die met hetzelfde worstelen als hij. 

Angststoornis in beeld  

Eind 2017 deelde Alwin een documentaire over zijn angststoornis op zijn YouTube-kanaal. De documentaire kijk je hieronder terug. 
 

Meer over een angststoornis

Wil je meer weten over welke soorten angststoornissen er zijn, welke symptomen je kan herkennen en welke behandelingen wij bieden? Of heb je een verwijsbrief van de huisarts en wil je je aanmelden? Via onderstaande buttons vind je meer informatie. 

Aanmelden   Meer over angst