Actueel

Componence Asset List

17 augustus 2023

Regulier_200x200+Sandra+Kooij.jpg
Op vrijdag 6 oktober 2023 vindt weer het jaarlijkse landelijke PsyQ ADHD Congres plaats in Amersfoort voor (zorg)professionals die met ADHD te maken hebben. Het thema van dit jaar is: ‘ADHD als systeemziekte: Hypermobiliteit, Hart en Hormonen’. 

In de ochtend krijg je meer informatie over de ontwikkelingen binnen PsyQ en op het gebied van ADHD. Ook komen initiatiefnemers van het H3-Netwerk: collega Sandra Kooij, Janneke Wittekoek en Dorenda van Dijken aan het woord over de relatie tussen ADHD en hart- en hormoonklachten. Het ochtendprogramma is online te volgen.

Workshops

In de middag zijn er diverse workshoprondes met onderwerpen als: Vrouwen met ADHD, lichttherapie en slaapklachten. Aan een aantal workshops kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Je wordt zo veel mogelijk ingedeeld op basis van je voorkeur. Als je geen voorkeur opgeeft zullen wij je indelen.

Aanmelden en meer informatie

Het 12e landelijke PsyQ ADHD congres wordt gehouden bij Regardz, de Eenhoorn in Amersfoort. Deze locatie ligt schuin tegenover het station. Accreditatie wordt aangevraagd bij de NVvP, FGzPt, V&VN, VSR en het NIP.

Bekijk ook alvast het programma. Aanmelden kan t/m vrijdag 22 september 2023 via onderstaande button.