Emmen

Google Street View

Over Ons

PsyQ Groningen biedt specialistische en toegankelijke hulp bij psychische problemen. Onze behandelaren zijn deskundig en specialistisch en gedreven u te helpen. U kunt meestal snel weer verder met uw leven of een nieuwe start maken.
PsyQ Groningen is, naast de reguliere ziektebeelden, onder andere gespecialiseerd in het behandelen van het Chronisch Vermoeidheidssyndroom, psychische begeleiding bij transgenderbehandeling, bipolaire stoornis en eetstoornissen.

Groepsbehandelingen

Tevens kunt u bij PsyQ Groningen terecht voor speciale groepsbehandelingen voor fobie, sociale angsten, paniek en dwang.
Ook is PsyQ Groningen gespecialiseerd in exposure therapie bij de behandeling van trauma's.


Kliniek voor eetstoornissen

PsyQ Groningen heeft als enige GGZ-organisatie in het noorden van het land een kliniek voor eetstoornissen.
Onze kliniek voor eetstoornissen biedt zorg voor inwoners van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, de kop van Overijssel en de Noordoostpolder.

Spoed en crisis

PSYQ Groningen is elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. In geval van crisis kunt u, als u al in behandeling bent bij PsyQ Groningen, binnen de openingstijden bellen naar het algemene nummer van PSYQ Groningen: 050 522 33 44.

 

 

Een aantal experts

Gert Vels Gert Vels is seksuoloog NVVS bij PsyQ Groningen en daarnaast werkt hij een dag per week als... Lees verder
Gert Vels Gert Vels is seksuoloog NVVS bij PsyQ Groningen en daarnaast werkt hij een dag per week als... Lees verder
Helga Pruiksma Helga Pruiksma is klinisch psycholoog en psychotherapeut en werkzaam bij PsyQ Groningen op de... Lees verder

Adres

Adres

Hereweg 76
9725 AG Groningen
050 522 33 44
050 522 32 55

Wachttijden

7 weken
12 weken
8 weken
9 weken
8 weken
9 weken
8 weken
8 weken
8 weken
8 weken
8 weken
8 weken
8 weken
8 weken
15 weken
20 weken

Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 050 522 32 55 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.