Emmen

Google Street View

Over ons

Behandelen

Wij behandelen de meest voorkomende psychische problemen, zowel individueel als in groepsverband. Dat doen wij samen met u, en houden daarbij rekening met uw persoonlijke wensen. Online behandeling hoort ook tot de mogelijkheden. Online behandeling bij PsyQ is altijd in combinatie met een face-to-face behandeling op onze vestiging.


Effect meten

Wij meten het effect van de behandeling op drie momenten: voorafgaand aan de behandeling, tijdens de behandeling en na afloop van de behandeling. Bekijk onze behandelresultaten.

Uw mening

Wij werken continue aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Daarbij is uw mening voor ons belangrijk. Dat kan een suggestie zijn, een vraag of een compliment. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat graag, dus laat het ons weten.

Adres

Adres

Roozenburglaan 89
4337 JB Middelburg
088 357 37 57

Intake en behandeling

Intake en behandeling

Wij bieden behandeling voor de specialismen ADHD bij volwassenen, Angststoornissen, Depressie, Persoonlijkheidsstoornissen, Psychotrauma en Somatiek & Psyche.

In Middelburg vinden intakes plaats in overleg of bij onze vestiging in Goes. Voor de behandelingswachttijd verwijzen we u graag naar de wachttijden in Goes.

 

Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 37 57 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.