Ervaringen seksualiteit

Ervaringsverhalen seksuologie

pdf

Informatie+over+seksuele+disfunctie+bij+PsyQ.png

Wil of ben je bij PsyQ in behandeling? Dan ben je niet de enige. Op deze pagina vind je ervaringsverhalen van patiënten die met succes behandeld zijn bij PsyQ.

 

De verhalen van deze ervaringsdeskundigen zijn allemaal anders. Toch hebben ze één ding gemeen: ze kunnen je helpen om te leren omgaan met jouw probleem.

 

Ervaringsverhalen

Heel positief

Liza_ervaring_200x200.jpg

"Ik zag er wel een beetje tegen op om in de praatgroep ‘Vrouwen en Seksualiteit' te gaan. Niet zozeer omdat ik het lastig vind om over seks te praten, maar wel om er met vreemde vrouwen over te praten."

Bijzondere band

Dat bleek nergens voor nodig. Het waren stuk voor stuk allemaal leuke vrouwen! En juist omdat ze vreemd zijn is het makkelijker!

Ik heb tijdens de groepsbehandeling seksuologie veel geleerd, zowel over mezelf als over anderen. Het was heel positief en het schept een bijzondere band dat wij nu op dit vlak zoveel van elkaar weten en van onszelf."

 

Meer ervaringsverhalen?

Meer ervaringsverhalen?

Benieuwd naar ervaringsverhalen over andere psychische problemen? Op de pagina ervaringen kan je meer ervaringsverhalen lezen. Hier lees je hoe anderen omgaan met psychische klachten zoals paniekaanvallen, slapeloosheid en aandacht- en concentratieproblemen.

Bekijk alle ervaringsverhalen​​​​​​​