Actueel

Componence Asset List

20 juli 2023

200+x+200+nieuwe+verwijzersomgeving.png

Vanaf vandaag kunnen verwijzers voor relevante informatie terecht op de website van PsyQ in plaats van de oude aparte omgeving. Lees verder wat er is veranderd en wat je op de nieuwe omgeving kunt vinden.

Naar de verwijzersomgeving

De informatie voor verwijzers was voorheen te vinden op de aparte website verwijzers.psyq.nl. In de nieuwe situatie is alle informatie geïntegreerd op de website van PsyQ. De teksten zijn allemaal onder de loep genomen, met als resultaat heldere en korte teksten in een overzichtelijke omgeving. Verwijzers zijn betrokken bij het ontwikkelen van deze nieuwe omgeving, zodat we de informatie bieden waar zij naar op zoek zijn.

Welke informatie is er beschikbaar?

Verwijzers vinden hier informatie over het aanmelden van een cliënt, het zorgaanbod van PsyQ per vestiging, hoe je contact opneemt voor consultatie en een second opinion, wat je moet doen in een crisissituatie en het cursus- en trainingsaanbod voor professionals.

De oude omgeving is op dit moment nog wel te vinden, maar wordt binnenkort uit de lucht gehaald. Alle oude links leiden dan door naar de nieuwe pagina’s.  

Mis je nog iets?

We willen voor jou als verwijzer graag juiste en complete informatie bieden. Mis je iets in onze nieuwe omgeving? Dan horen wij dit uiteraard graag! Laat dit aan ons weten door een e-mail te sturen aan online@parnassiagroep.nl o.v.v. verwijzersomgeving PsyQ.