Hilversum

Google Street View

Adres

Adres

Olympia 2k
1213 NT Hilversum
088 114 70 01
035 625 91 20

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Afspraak afzeggen?

Neem uiterlijk 24 uur van tevoren contact met ons op om wegblijftarief te voorkomen.

Mail ons Bel ons

Hilversum

Wat wij bieden

Ben je op zoek naar een psycholoog of psychiater in Hilversum? Dan ben je bij PsyQ aan het juiste adres. Op onze vestiging in Hilversum behandelen wij de meest voorkomende psychische problemen:

PsyQ Hilversum hanteert een werkwijze, die gericht is op snel herstel, maar wel zoveel als mogelijk rekening houdt met jouw unieke situatie en persoonlijke wensen en behoeftes. Jouw hulpvraag is voor ons leidend, en dat werkt: mensen pakken over het algemeen snel de draad van hun dagelijks leven weer op.


Behandelaren Hilversum

PsyQ Hilversum is een dynamisch, multidisciplinair team van ongeveer achttien behandelaars met verschillende specialismen, waaronder psychologen, gezondheidszorgpsychologen, een klinisch psycholoog, een psychiater, een systeemtherapeut en een psychomotorisch therapeut. Onze behandelaren zijn gespecialiseerd in onze zorgprogramma’s en hebben op dat gebied jarenlange ervaring en deskundigheid.
We vinden opleiding en ontwikkeling erg belangrijk, daarom zijn er doorlopend collega’s in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en klinisch psycholoog.

Hulp in de GGZ

PsyQ Hilversum biedt met name Specialistische GGZ: hulp bij ernstige, ingewikkelde of vaker terugkerende psychische aandoeningen. Soms is deze vorm van hulp kortdurend, maar vaak gaat het om langdurende psychotherapeutische hulp.

Op het gebied van psychotherapie hebben wij expertise in de Cognitieve Gedragstherapie, Schemagerichte therapie, MBT, Acceptance and Commitment therapy en cliëntgerichte psychotherapie. Wat betreft traumabehandeling bieden wij onder andere EMDR.

Gezinsgesprekken en partnerrelatietherapie vormen vaak een belangrijke toevoeging aan de behandeling, evenals de psychomotorische therapie waarin ‘aan den lijve’ kan worden geoefend en ervaren wat in gespreksbehandeling meer cognitief wordt behandeld.

Daarnaast bieden wij Generalistische (Basis) GGZ: psychologische hulp voor mensen met lichte tot matige psychische problemen. De duur van de behandeling is kort tot middellang. De hulp bestaat meestal uit een klachtgerichte behandeling.

Naast gespreksbehandeling bieden we ook medicamenteuze behandeling aan.

Vragen?

Zijn er onduidelijkheden over ons aanbod, wil je overleggen of je bij ons op je plek bent of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

Extra informatie

Indien na een intake verder onderzoek nodig is naar autisme en/of de persoonlijkheid, moet je rekening houden met een wachtlijst van enkele maanden. De wachtlijst wisselt, vraag dit na bij je intaker. Verder bieden wij bij autisme alleen diagnostiek en psycho-educatie in een groep, geen behandeling.

Medicatietraject alleen binnen geheel behandeltraject

Wij bieden wij geen losse medicatietrajecten aan. Medicatiecontacten kunnen alleen plaatsvinden binnen het geheel van een (psychologisch) behandeltraject.

Welke behandelingen worden niet vergoed?

Trajecten met een primaire of hoofddiagnose "seksuele stoornis", "partnerrelatieprobleem" of een "ouder-kind relatieprobleem" worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.
Er dient dus altijd een andere psychiatrische hoofddiagnose gesteld te kunnen worden. Behandeling van seksuologische of systeemproblemen kan dan soms onderdeel uitmaken van de behandeling.

Wachttijden

Aanmelding Uitleg
Behandeling Uitleg

AanmeldingSluiten

De wachttijd tot aanmelding is het gemiddeld aantal weken wachten tussen de ontvangst van de aanmelding en het intakegesprek op de vestiging.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

BehandelingSluiten

De wachttijd tot behandeling is het gemiddeld aantal weken wachten vanaf het eerste intakegesprek tot de start van je behandeling. Wij streven ernaar de start van je behandeling te laten aansluiten op de intake.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

26 weken
12 weken
26 weken
12 weken
26 weken
12 weken
26 weken
12 weken
26 weken
12 weken
26 weken
12 weken
26 weken
12 weken
26 weken
12 weken
26 weken
12 weken

Ons team

Mw. A.L. Nauta Mw. Nauta werkt als gezondheidszorgpsycholoog bij PsyQ in Hilversum. Lees verder
Mw. E. Kouwenhoven- Balázs: Mw. Kouwenhoven - Balázs is gezondheidszorgpsycholoog en geeft diverse... Lees verder
Effi van Dijk Mw. E.J. van Dijk "Mw. Van Dijk is als GZ-psycholoog werkzaam bij PsyQ Hilversum.  Lees verder

Voor verwijzers

Voor verwijzers

Voor verwijzers

Meldt uw patiënt digitaal aan bij PsyQ