Emmen

Google Street View

Over Ons

We hebben een divers aanbod van specialistische behandelingen die gericht zijn op je herstel. Onze locatie kenmerkt zich als een opleidingscentrum voor alle disciplines. Er wordt onderzoek gedaan naar nieuwe ontwikkelingen in de ggz met als doel je de beste behandeling te bieden. Op dinsdagavond van 18.00 tot 20.00 uur is het tevens mogelijk om behandeling te volgen.


Onze afdeling ADHD heeft een levenslooppoli, waar volwassenen en hun kinderen worden behandeld. De locatie biedt verschillende workshops op het gebied van ADHD, zoals timemanagement at work en gezonde leefstijl.

Ook is hier het kenniscentrum ADHD gevestigd.

Seksuologie

Een positieve beleving van intimiteit en seksualiteit is een belangrijke pijler van ons welbevinden. Problemen op het gebied van seksualiteit en intimiteit komen vaak voor, in het bijzonder bij mensen met somatische en/of psychische klachten. Graag brengen wij het behandelaanbod van PsyQ Seksuologie in Den Haag via onderstaande PDF onder de aandacht.

Seksuologie flyer 2018

Groepsbehandelingen Seksuologie

Het team Seksuologie in Den Haag start met twee nieuwe groepsbehandelingen. Het aanbod bestaat uit een groepsbehandeling voor seksverslaafde mannen en een groepsbehandeling voor transgenders. De ‘seksverslavingsgroep’ bestaat uit 10 wekelijkse sessies en is bedoeld voor mannen met overmatig seksueel verlangen, oftewel hyperseksualiteit. De behandeling is gestoeld op behandelmethode ‘het Vat van Zelfwaardering’ (Van Zessen). De ‘transgendergroep’ bestaat uit sessies om de twee weken en is bedoeld voor mensen gediagnosticeerd met genderdysforie. Tijdens deze groep zullen verschillende thema’s aan bod komen, zoals transitie, discriminatie, seksualiteit en werk. Het doel is inzicht verkrijgen in eigen identiteit en proces, en het delen van ervaringen met lotgenoten. Mensen kunnen zich op elk moment aanmelden voor deze groep, de thema’s zullen rouleren naargelang de interesses. De groep is op de maandag ochtend.

In beide groepen is nog plaats voor belangstellende cliënten. Voor verdere informatie kun je ons mailen.

Onze experts

Denise Bijlenga Dr. Denise Bijlenga is psycholoog en gepromoveerd aan het Academisch Medisch Centrum te... Lees verder
Marion van Dam Marion van Dam is arts op de levenslooppoli ADHD, afdeling Kind en Jeugd. Lees verder
Sandra Kooij In 1995 begon Sandra Kooij als psychiater met onderzoek naar methoden voor diagnostiek... Lees verder

Adres

Adres

Carel Reinierszkade 197
2593 HR Den Haag
088 357 39 00

Afspraak afzeggen?

Wil je ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 39 00 of per mail. Als je een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.

Voor verwijzers