standaard paginakop vestigingen

Adres

Adres

Carel Reinierszkade 197
2593 HR Den Haag
088 357 39 00

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Afspraak afzeggen?

Neem uiterlijk 24 uur van tevoren contact met ons op om wegblijftarief te voorkomen.

Mail ons Bel ons

Den Haag Noord

Wat wij bieden

Ben je op zoek naar een psycholoog of psychiater in Den Haag? Dan ben je bij PsyQ aan het juiste adres. Op onze vestiging in Den Haag Noord behandelen wij de meest voorkomende psychische problemen:


Ons behandelaanbod

We bieden kortdurende specialistische zorg zowel individueel als in groepsverband. We bieden onder andere: CGT, EMDR, VERS, schematherapie, systeemtherapie en DGT. We bieden online behandelingen aan, maar ook face-to-face behandelingen.

Ons team

Het multidisciplinaire team bestaat uit een Klinisch Psycholoog, Psychiater, GZ psychologen, een arts, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige, een systeemtherapeut en een aantal psychologen.

algemene informatie - Op tijd een intake afspraak

Je intake afspraak

Wij vinden het belangrijk dat jij snel passende zorg krijgt. We doen ons uiterste best om je binnen 5 weken (de zgn Treeknorm) een intakeafspraak aan te bieden. Wanneer dit niet mogelijk is, bieden we je een alternatief om snel passende zorg te krijgen. In eerste instantie kijken wij naar een alternatief binnen onze zorginstelling, waar meer intakemogelijkheden zijn: bijvoorbeeld bij PsyQ Online of Indigo. Als wij binnen Parnassia Groep geen passend alternatief kunnen bieden, kijken we samen met jou of er zorgaanbieders zijn die vergelijkbare zorg bieden maar met kortere wachttijden.

Wat vragen we van jou?

Je hoeft niks te doen, je kan je gewoon aanmelden. Indien de wachttijden oplopen en je zou volgens ons geholpen kunnen zijn met een alternatief, dan nemen we contact met je op en bespreken we de mogelijkheden. 

Werken en leren bij PsyQ

Werken en leren bij PsyQ

We zorgen niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou!