Over ons Over ons

Bij PsyQ Arnhem begrijpen we dat ieder mens uniek is. Dit betekent ook dat ieder mens unieke wensen heeft in de behandeling. Wij doen ons best om hier zoveel mogelijk op aan te sluiten. Dit betekent dat we rekening houden met uw omstandigheden, persoonlijkheid en klachten.

Privacy

Binnen de behandeling vinden we het belangrijk om te zorgen voor een veilige sfeer, waarin u er zeker van kan zijn dat er geluisterd wordt. Uiteraard betekent dit ook dat alles wat besproken wordt binnenskamers blijft. Op die manier garanderen we uw privacy.


Onze expertise

Onze werkwijze is evidence based. Dit betekent dat de diagnostiek en verschillende behandelvormen een wetenschappelijk aantoonbaar effect hebben. We werken samen in een team met een psychiater, klinisch psychologen, psychotherapeuten en (GZ-)psychologen. Door deze diversiteit hebben we veel kennis in huis en kunnen we op verschillende manieren uw problematiek behandelen. Hierdoor is de kans groot dat de aanpak die bij u past bij ons aanwezig is. Uiteraard heeft u volledige inspraak in uw behandeling en vinden we uw mening belangrijk. Daarom vragen we regelmatig naar feedback en proberen we dit ook in de verdere behandeling te verwerken.

Individuele en groepsbehandelingen

Naast individuele behandelingen zijn ook groepsbehandelingen bij ons mogelijk. Zo hebben we bijvoorbeeld groepen gericht op ADHD, groepen gericht op het omgaan met emoties (emotieregulatietraining) en voor mensen met eetproblematiek. Bent u geïnteresseerd in groepsbehandeling, dan kunt u dit bij uw behandelaar aangeven. Gezamenlijk wordt dan gekeken of er een groep is die bij u past.

Een aantal experts Een aantal experts

Anne Roovers Anne Roovers is als GZ-psycholoog werkzaam bij PsyQ Arnhem. Zij werkt zowel in de Basis GGZ... Lees verder
Medewerkers PsyQ Arnhem Daniëlle Gee Danielle Gee is sinds 2008 werkzaam als psycholoog en heeft in 2014 haar opleiding tot... Lees verder
Medewerkers PsyQ Arnhem Esther Eterman Esther Eterman is sinds 2001 werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. In 1998 rondde zij... Lees verder
Toont 1 - 3 van 9 resultaten.
1 2 3

Adres

Velperweg 35
6824 BE Arnhem
026 352 89 00
026 3528909

Wachttijden Wachttijden

Bijgewerkt: 5-4-2017 Aanmelding Behandeling
ADHD bij volwassenen 6 weken 6 weken
Angststoornis 12 weken 12 weken
Autisme 8 weken 12 weken
Depressie 12 weken 12 weken
Eetstoornis 8 weken 8 weken
Persoonlijkheidsstoornis 12 weken 16 weken
Psychotrauma 12 weken 16 weken
Seksuologie 6 weken 6 weken
Somatiek & Psyche 12 weken 12 weken

Afspraak afzeggen? Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 026-352 89 00 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.