Apeldoorn

Google Street View

Over ons

Bij PsyQ Apeldoorn begrijpen we dat ieder mens uniek is. Dit betekent ook dat ieder mens unieke behoeftes heeft in de behandeling. Wij doen ons best om hier zoveel mogelijk op aan te sluiten. Dit betekent dat we rekening houden met uw omstandigheden, persoonlijkheid en klachten. Binnen de behandeling vinden we het belangrijk om te zorgen voor een veilige sfeer, waarin u er zeker van kan zijn dat er geluisterd wordt. Uiteraard betekent dit ook dat alles wat besproken wordt binnenskamers blijft. Op die manier garanderen we uw privacy.


Onze expertise

Onze werkwijze is evidence based. Dit betekent dat de diagnostiek en verschillende behandelvormen een wetenschappelijk aantoonbaar effect hebben. We werken samen in een team met een psychiater, klinisch psychologen, psychtherapeuten, (GZ-)psychologen, gespecialiseerd verpleegkundigen en psychomotorische therapeuten. Door deze diversiteit hebben we veel kennis in huis en kunnen we op verschillende manieren uw problematiek behandelen. Hierdoor is de kans groot dat de aanpak die bij u past bij ons aanwezig is.

Volledige inspraak

Uiteraard heeft u volledige inspraak in uw behandeling en vinden we uw mening belangrijk. Daarom vragen we regelmatig naar feedback en proberen we dit ook in de verdere behandeling te verwerken.

Individuele en groepsbehandelingen

Naast individuele behandeling zijn ook groepsbehandelingen bij ons mogelijk. Zo hebben we bijvoorbeeld groepen gericht op ADHD, op het omgaan met emoties (emotieregulatietraining) en voor mensen met eetproblematiek. Bent u geïnteresseerd in groepsbehandeling, dan kunt u dit bij uw behandelaar aangeven. Gezamenlijk wordt dan gekeken of er een groep is die bij u past.

Een aantal experts

Jacqueline Dekker Jacqueline Dekker is als psychiater werkzaam bij PsyQ... Lees verder
Mariska Verstraaten Mariska Verstraaten, GZ-psycholoog bij PsyQ Apeldoorn. Zij werkt zowel in de... Lees verder

Adres

Adres

Stationssstraat 172
7311MJ Apeldoorn
055 527 63 30
055 527 63 99

Wachttijden

8 weken
3 weken
8 weken
3 weken
8 weken
3 weken
8 weken
3 weken
8 weken
3 weken
8 weken
14 weken
26 weken
26 weken
8 weken
3 weken

Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 055 527 63 30 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, mogen wij het wegblijftarief in rekening brengen.