Zelf je slaapproblemen aanpakken

Zelf je slaapproblemen aanpakken

pdf
200x200-slaapmodule-online.png

In samenwerking met NewHealth Collective bieden we de gratis online module ’Slaap lekker’ aan. In de module leer je over de oorzaken van slaapproblemen en wat je zelf kan doen om jouw slaapkwaliteit te verbeteren.

Registreren

Wat levert de slaapmodule op?

De module geeft inzicht in de klachten en slaapproblemen die je ervaart, en leert je wat gezonde slaap is. Als je de module helemaal doorloopt heb je aan het einde een persoonlijk slaapplan waarmee je zelf aan de slag kunt om je slaapgedrag te veranderen.

Hoe werkt de slaapmodule?

Als je één hoofdstuk per week doet, duurt de module ongeveer 5 weken. We raden je aan er de tijd voor te nemen en niet in één keer alles te doen. Er zit ook een slaapregistratie in die je het beste elke dag kunt invullen om een betrouwbaar inzicht te krijgen in jouw slaappatronen. De module is alleen voor jou beschikbaar, het sturen van berichten is daarom uitgeschakeld.

Uitbreiding van de module

Als je niet precies weet waar jouw slaapproblemen vandaan komen is het een goed idee om ook eens wat beter te kijken naar je eigen leefstijl en je stemming. Daarom geven we naast de module ‘lekker slapen’ ook toegang tot de volgende modules:

  • Stop met piekeren: Hoe voorkom je dat je 's nachts piekert?
  • Ontspannen: Hoe val je ontspannen in slaap?
  • Eet smakelijk!: Hoe draagt je eetpatroon bij aan goed slapen?
  • Monitor activiteiten: Welke invloed heeft jouw leefstijl op je slaap?
  • Monitor stemming : Welke invloed heeft jouw stemming op je slaap?

Hoe registreer ik me?

Vul je e-mailadres en gebruikersnaam in via onderstaande registreerbutton en je kunt direct aan de slag. Je ontvangt ook een e-mail van NewHealth Collective met een link waarmee je de volgende keer kunt inloggen. Je hoeft dus géén wachtwoord in te vullen. Als je langer dan 6 maanden geen gebruik hebt gemaakt van de module, wordt je account gedeactiveerd.

Registreren