Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Take van der Hoek

Regulier_200x214+Take+van+der+Hoek+PsyQ+Nijmegen.jpg
Functie Psychiater

Take heeft zijn opleiding geneeskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en hier heeft hij vervolgens ook zijn opleiding tot psychiater afgerond. Na zijn opleiding tot psychiater heeft hij van 2013 tot 2020 in de acute ambulante psychiatrie gewerkt. Hier heeft hij ervaring opgedaan met een breed scala aan psychiatrische beelden binnen de volwassen en ouderen psychiatrie. Tijdens zijn werkzaamheden binnen de acute psychiatrie heeft hij de opleiding tot systeemtherapeut gedaan.