Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Myrtho+van+den+Hoeven.jpeg

Myrtho van den Hoeven

Functie klinisch psycholoog - psychoanalytica - systeemtherapeut - EMDR practitioner

Myrtho van den Hoeven is klinisch psycholoog, psychoanalytica, systeemtherapeut en EMDR-practitioner. Zij geeft inhoudelijk leiding aan PsyQ-Groningen.

Eerder werkte zij zowel in de volwassenenpsychiatrie als ook in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Belangrijke aandachtspunten van Myrtho zijn passie voor het vak, het op maat maken van behandelingen, zelfregie bij de patiënt, samenwerken met ook naasten, oog voor lifestyle en voortdurende ontwikkeling.

BIG registratienummer: 69049726425