Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Milou+Weijer.jpg
Functie basispsycholoog

Milou Weijer is basispsycholoog en heeft Klinische en Gezondheidspsychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Na het behalen van haar master werkte zij als psycholoog en sturend behandelaar bij GGz-Centraal Herstellingsoord Prins Hendriksoord te Laren.

Sinds 2011 werkt Milou bij PsyQ en sinds  februari 2015  bij PsyQ in Eindhoven.

Hier werkt zij bij  het specialisme  ADHD bij volwassenen en de BasisGGZ. Daarnaast heeft ze ervaring binnen de specialismen angststoornissen en depressie.

Milou doet  intakegesprekken en behandelt individueel en in groepsverband. Haar interesse ligt met name bij cognitieve gedragstherapie en Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) in combinatie met het gebruik van E-Health modules.