Onze specialistische zorgprofessionals en enthousiaste ondersteuners doen er alles aan om uw klachten te verminderen en uw kwaliteit van leven te verbeteren. Dat doen zij samen met u en met oog voor uw persoonlijke wensen.

PsyQ - De intakefase bestaat uit meerdere gesprekken.

Zoek medewerkers Zoek medewerkers

Linda Wink

Functie GZ-psycholoog

Linda Wink is GZ-psycholoog i.o. tot Specialist bij PsyQ Hilversum. Ze geeft zowel individuele als groepsbehandeling en houdt zich daarnaast bezig met psychodiagnostiek, wetenschappelijk onderzoek en is aandachtsfunctionaris van het zorgprogramma Persoonlijkheidsproblematiek. Ze heeft ruime ervaring en expertise in de behandeling van diverse stoornissen binnen de verschillende zorgprogramma´s. Binnen een behandeling maakt ze o.a. gebruik van Clientgerichte Psychotherapie, Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Schematherapie (SFT), EMDR en Acceptance en Commitment therapie (ACT).

Kenmerkend voor haar is een open en transparante manier van werken waarbij de focus ligt op het erkennen, begrijpen en het leren verdragen van gevoelens, beleving en gedachten waardoor er weer meer ruimte ontstaat voor de gezonde kant en herstel.