Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Joop de Jong

Joop+de+Jong.png
Functie psychiater

Joop de Jong is psychiater bij de afdeling psychotrauma, lid van de specialismegroep Trauma en Dissociatie van Parnassia Groep en betrokken bij de behandeling, onderzoek en onderwijs op de afdeling psychotrauma.

Joop is bezig met onderzoek naar slaapklachten, zoals inslaapproblemen en nachtmerries, waarbij hij onderzoekt of er een relatie bestaat met andere ernstige klachten zoals psychose en dissociatie. Maar ook hoe medicijnen het beste kunnen worden ingezet bij deze klachten.

Joop werkt niet alleen, maar met een team van o.a. psychologen, verpleegkundigen en non-verbale therapeuten. Samenwerking binnen de behandeling is noodzakelijk omdat het complexe problematiek betreft. Dit vraagt om behandelingen die ook rekening houden met de door de klachten ontstane problemen met bijvoorbeeld relaties, kinderen, vrienden, werk, huisvesting, financiën.

Naast behandeling en onderzoek worden op de afdeling ook verschillende stage-mogelijkheden geboden waarbij Joop betrokken is.