Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Helga Pruiksma

Helga+Pruiksma+200+x+200.jpg
Functie klinisch psycholoog en psychotherapeut

Helga Pruiksma is klinisch psycholoog en psychotherapeut en werkzaam bij PsyQ Groningen op de deeltijdbehandeling van persoonlijkheidsstoornissen.

Van achtergrond is Helga groeps – en gedragstherapeut, tevens supervisor in beide richtingen. Uit belangstelling heeft zij een deel van de systeemtherapie opleiding gevolgd.

Sinds 4 jaar is zij geregistreerd supervisor schematherapie. Bij PsyQ is zij de laatste jaren kartrekker in de schematherapie en tevens programmaspecialist persoonlijkheidsstoornissen. Helga is verheugd dat ze deze functie heeft gekregen want zij vindt het van belang om inhoudelijk sterk te staan qua therapeutisch aanbod voor patiënten met (complexe) persoonlijkheidsstoornissen, en en goed aanbod te realiseren binnen alle PsyQ vestigingen.

Sinds jaar en dag heeft Helga ervaring met deze patiëntenpopulatie, zowel qua psychotherapeutische behandeltaken, als ook in de diagnostiek en het superviseren van psychologen en psychotherapeuten in opleiding. Zelf werkt Helga bij voorkeur in groepen. Maar omdat niet iedere patiënt gebaat is bij - of geneigd is - tot groepsbehandelvorme,n wordt toch de individuele behandeling het meest gegeven,

Helga hoopt - door het samenwerken met alle programmaspecialisten - te komen tot goede adviezen en updating van het behandelaanbod bij persoonlijkheidsstoornissen.

BIG registratienummer: 19041428025