Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Emily+Van+Kouwenhoven.jpg
Functie GZ-psycholoog

Mw. Kouwenhoven - Balázs is gezondheidszorgpsycholoog en geeft diverse behandelingen, zowel individueel als in groepsvorm. Behandelmethoden waar zij veel mee werkt zijn CGT, schemagerichte therapie en EMDR.

Daarnaast verricht zij psychologisch onderzoek, o.a. naar ADHD en autisme.

Het werken met patiënten ervaart mw. Kouwenhoven - Balázs als het samen aangaan van een bijzonder proces waarin je op ontdekking uit gaat, de klachten en jezelf beter gaat begrijpen en op het gewenste tempo toewerkt naar de gestelde doelen. Openheid, geduld, ruimte maken voor emoties, maar ook voor humor zijn elementen die zij daarin belangrijk vindt. Zij biedt behandelingen en onderzoeken tevens in het Engels aan.

BIG registratienummer: 19927483525