Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Annet Spijker

Annet+Spijker.png
Functie Psychiater

Annet Spijker is directeur zorg en als psychiater werkzaam binnen het team bipolaire stoornissen in Rotterdam-Kralingen.

In 2012 is Annet in Leiden gepromoveerd op het proefschrift “Cortisol exposure, cognition and clinical course of bipolar disorder”. Momenteel verricht zij in het verlengde van haar proefschrift, onderzoek naar het identificeren van biologische en klinische factoren die van invloed kunnen zijn op het beloop van de bipolaire stoornis. Dit onderzoek, de BINCO studie, beoogt in het najaar van 2015 van start te gaan.

Daarnaast is Annet specialismeleider binnen Parnassia Groep op het onderwerp bipolaire stoornissen. Tevens is ze opleider psychiatrie voor PsyQ in Rotterdam.

Sinds maart 2017 is Annet voorzitter van de directieraad van PsyQ Nederland.