Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Anja Hirschfeld

Anja+Hirschfeld.jpg
Functie Klinisch psycholoog, psychotherapeut en cognitief gedragstherapeut

Anja Hirschfeld is al vele jaren werkzaam als klinisch psycholoog, psychotherapeut en cognitief gedragstherapeut bij  de PsyQ vestiging in Purmerend. Als hoofdbehandelaar werkt ze bij meerdere specialismen.

De laatste jaren heeft zij zich vooral gespecialiseerd in de behandeling van mensen die klachten hebben naar aanleiding van psychotrauma.

Traumabehandeling in Purmerend vindt plaats volgens de laatste inzichten, zowel op het gebied van stabilisatie en emotieregulatie, als wat betreft de verwerking van traumatische gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld EMDR, Exposure of Rescripting. Belangrijk hierbij is een op maat toegesneden behandeling , waarbij ook aandacht is voor mogelijke andere problemen, zoals depressie of persoonlijkheidsproblemen.

Anja is supervisor van de Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie en geeft als zodanig begeleiding aan collega's tijdens hun opleiding.