ADHD medicatie

Behandeling ADHD en ADD

illustratie-adhd-200px.png

Als je last hebt van ADHD-gerelateerde klachten dan ben je bij PsyQ aan het juiste adres. Je kan bij ons zonder al te lang te hoeven wachten een ADHD-behandeling krijgen. Een speciale ADD-behandeling bieden wij niet aan, maar onze behandelingen ADHD slaan ook bij mensen met ADD-klachten goed aan.

Behandeling ADHD en ADD

Wil je jouw ADHD behandelen? Bij PsyQ bieden we diverse behandelingen aan. Ook voor een behandeling ADD kunt u bij ons terecht. De behandeling van ADHD of ADD bestaat meestal uit een combinatie van:

Tijdens de behandeling van ADHD en ADD is er ook aandacht voor bijkomende klachten en/of stoornissen, zoals bijv. slaapproblemen, angst, depressie, of een verslaving.

Familie

ADHD is erfelijk en kan daardoor bij meerdere personen in 1 gezin voorkomen. Herken je je in de klachten of problemen van je zoon of dochter? Of volg je zelf een behandeling van ADHD bij PsyQ en herken je de symptomen bij je kind? In Rotterdam en Den Haag kan men zich aanmelden voor de levenslooppoli ADHD. Daarnaast bieden wij ondersteuning aan familie en naasten.

Opname in een kliniek

Wanneer de problemen zo ernstig zijn, dat jouw normale leven verstoord of ontwricht raakt en ambulante of deeltijdbehandeling niet helpt, behoort een opname ofwel klinische behandeling tot de mogelijkheid.