ADHD medicatie

Behandeling ADHD en ADD

illustratie-adhd-200px.png

Als u last hebt van ADHD-gerelateerde klachten dan bent u bij PsyQ aan het juiste adres. U kunt bij ons zonder al te lang te hoeven wachten een ADHD-behandeling krijgen. Een speciale ADD-behandeling bieden wij niet aan, maar onze behandelingen ADHD slaan ook bij mensen met ADD-klachten goed aan.

Behandeling ADHD en ADD

Wilt u uw ADHD behandelen? Bij PsyQ bieden we diverse behandelingen aan. Ook voor een behandeling ADD kunt u bij ons terecht. De behandeling van ADHD of ADD bestaat meestal uit een combinatie van:

Tijdens de behandeling van ADHD en ADD is er ook aandacht voor bijkomende klachten en/of stoornissen, zoals bijv. slaapproblemen, angst, depressie, of een verslaving.

Familie

ADHD is erfelijk en kan daardoor bij meerdere personen in 1 gezin voorkomen. Herkent u zich in de klachten of problemen van uw zoon of dochter? Of volgt u zelf een behandeling van ADHD bij PsyQ en herkent u de symptomen bij uw kind? In Rotterdam en Den Haag kan men zich aanmelden voor de levenslooppoli ADHD. Daarnaast bieden wij ondersteuning aan familie en naasten.

Opname in een kliniek

Wanneer de problemen zo ernstig zijn, dat uw normale leven verstoord of ontwricht raakt en ambulante of deeltijdbehandeling niet helpt, behoort een opname ofwel klinische behandeling tot de mogelijkheid.