Actueel

Componence Asset List

17 december 2021

sluiting-expertisecentrum-eetstoornis-psyq.png

Vanaf 1 januari 2022 sluit het expertisecentrum en kunnen cliënten voor de zorg terecht bij onze expertisecentra in Den Haag en Rotterdam. 

PsyQ heeft besloten te stoppen met het expertisecentrum eetstoornissen in Beverwijk, omdat we voor dit kleine (behandel)team onvoldoende gekwalificeerde collega’s hebben kunnen aantrekken om deze groep cliënten met complexe problematiek adequaat te kunnen behandelen. 

Gevolgen cliënten

Per jaar hadden wij ongeveer 75 intakeslots voor deze doelgroep beschikbaar. Momenteel hebben wij van deze doelgroep ongeveer 160 cliënten bij ons in behandeling en wachten nog 22 cliënten op een behandeling. We streven ernaar om de behandeling van cliënten die nu al bij ons in zorg zijn, of op de wachtlijst voor behandeling staan, waaronder recent aangemelde cliënten, af te ronden. Mocht dat onverhoopt niet lukken dat zullen wij zorgen voor een passende vervolgbehandeling elders.

Continuering zorg eetstoornissen

Vanaf 1 januari 2022 kunnen cliënten voor de zorg van het Expertisecentrum Eetstoornissen Beverwijk terecht bij onze expertisecentra in Den Haag of Rotterdam.

Benieuwd naar alle locaties waar wij zorg van PsyQ aanbieden?

Bekijk locaties