Actueel

Componence Asset List

01 maart 2021

regulier-man-telefoon-koffie.png

Voel jij je vaak somber of treurig, lig je ‘s nachts piekerend wakker of kan jij die rotperiode maar niet vergeten? Snel hulp krijgen voor je psychische klachten is belangrijk. Met onze online behandeling is deskundige hulp dichtbij.

Wat is een online behandeling en is het iets voor jou?

Een online behandeling wordt door veel mensen als heel flexibel en persoonlijk ervaren. Na een persoonlijke digitale intake met een behandelaar kan je snel samen online aan de slag. Je behandelaar is slechts een knop, chat of videobelletje van je vandaan en er is altijd mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek. Je werkt op je eigen tempo aan herstel. Bekijk de animatie waarin we beknopt uitleggen hoe een online behandeling werkt.


 

Krijg hier een impressie van hoe een online behandeling eruit ziet, bekijk de ervaringsverhalen van (oud)patiënten en behandelaren of bekijk onze checklist met aandachtspunten om rekening mee te houden bij een online behandeling.

PsyQ Online: hulp voor Depressie, Angst en Trauma

Snel hulp krijgen voor je psychische klachten is belangrijk. Je wil je weer beter voelen en stappen zetten om dat voor elkaar te krijgen. Zet deze stap met onze online behandeling. PsyQ Online biedt hulp voor Depressie, Angst en Trauma. Daarmee word je snel en op ieder moment geholpen door een van onze specialisten die bij jou past. In een vertrouwde en veilige omgeving. Zodat je uiteindelijk zelf weer de regie krijgt over je mentale gezondheid.

Aanmelden voor een online behandeling

Ben je gemotiveerd en wil je direct aan de slag om jouw problemen aan te pakken? Om te starten met een online behandeling, heb je een verwijzing nodig van je huisarts. Heb je nog geen verwijsbrief? Neem dan contact op met je huisarts. Na aanmelding met verwijsbrief nemen wij contact met je op en zorgen we ervoor dat je snel aan de slag kunt.

Aanmelden online behandeling PsyQ Online

Ook als je andere klachten hebt is het belangrijk om snel hulp te zoeken. Meld je dan aan voor één van onze reguliere, of gedeeltelijk online behandelingen.