Actueel

Componence Asset List

11 april 2023

200+x+200+-+Superbrains+.png
PsyQ biedt cliënten die op de wachtlijst staan de mogelijkheid om gebruik te maken van de app Superbrains. Met de app biedt PsyQ een alternatief waarmee cliënten alvast zelf aan de slag kunnen met het verbeteren van hun mentale gezondheid. 

Inzet app Superbrains  

Superbrains zet op een slimme manier ervaringsdeskundigen in, biedt (dagelijkse) oefeningen en geeft praktische en nuttige informatie die helpend kan zijn. Deelnemers krijgen binnen de app een goede begeleiding door voor aanvang een Webinar en een starttraining te volgen.  

 Superbrains is een onderdeel van Parnassia Groep en heeft zijn nut al bewezen voor mensen met ADHD. De app is in de tussentijd verder ontwikkeld en uitgebreid en biedt nu ook ondersteuning voor een bredere doelgroep. De app is geen vervanging van een behandeling maar biedt vooraf en - indien gewenst - tijdens de behandeling ondersteuning. 

Meer initiatieven wachttijden

De wachtlijsten voor de ggz zijn niet van vandaag op morgen opgelost. Daarom werkt PsyQ aan initiatieven om cliënten al eerder te kunnen ondersteunen.  

Meer over Superbrains