Actueel

Componence Asset List

05 juli 2021

regulier-Annet+Spijker.png

Op zaterdag 3 juli 2021 heeft het NRC een artikel geplaatst over PsyQ. Het artikel kan het gevoel oproepen dat uw behandeling niet goed zou zijn. Wij betreuren dit en garanderen u dat u bij ons de beste zorg ontvangt voor uw psychische problemen.

De kwaliteit van onze behandelingen

  • Er werken bij ons betrokken en bevlogen behandelaars.
  • Onze behandelaars hebben de kennis en ervaring om uw zorgvraag goed te begeleiden.
  • De inhoud van onze behandelingen voldoet aan de landelijke eisen die daaraan worden gesteld; deze zijn volgens de landelijke richtlijnen en zorgstandaarden.
  • Onze behandelingen worden samengesteld door onze specialismeleiders en hoogleraren,
  • Verschillende behandelaars met verschillende expertise overleggen samen als uw situatie ingewikkelder is.
  • Wij meten continue de tevredenheid van patiënten. Het gemiddelde cijfer dat u ons in 2020 gaf is een 7,8. Lees ook de ervaringsverhalen van onze patiënten.

Uw behandeling bestaat vaak uit een combinatie van gesprekken, groepsbehandelingen, e-health en medicatie. Samen met u wordt het behandelplan vastgesteld. Ook uw familie of naasten worden bij de behandeling betrokken. We weten dat veel mensen daar heel veel baat bij hebben. We houden rekening met ieders identiteit en persoonlijke achtergrond, zoals cultuur en religie.

Opzet en duur van de behandeling

We begeleiden u in het begin van de behandeling; we bespreken gezamenlijk tijdens de intake welke behandeling het beste bij u past en we doen aanvullende diagnostiek als het nodig is. Natuurlijk duurt uw behandeling zo lang als noodzakelijk is. Als de behandeling wordt afgerond en bijvoorbeeld overgedragen aan de huisarts, gaat dat in overleg met u.

Samen bepalen we wat er nodig is om uw vraag voor een behandeling zo goed mogelijk te beantwoorden, zodat u zich zo snel als mogelijk weer beter gaat voelen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u na het lezen van dit bericht toch nog vragen over de kwaliteit van uw behandeling?

  • Bespreek dit a.u.b. met uw eigen behandelaar of het secretariaat van de PsyQ-vestiging in uw regio.

Als u nog geen patiënt bent bij PsyQ, kunt u contact opnemen met het team klantcontact op het algemene nummer van  Parnassia Groep: 088-357 13 57.

Annet Spijker, psychiater, bestuurder zorg PsyQ