standaard paginakop vestigingen

Adres

Adres

Stationspark 29G
4462 DZ Goes
088 357 37 57

Openingstijden

Werkdagen: - 17:00 uur

Afspraak afzeggen?

Neem uiterlijk 24 uur van tevoren contact met ons op om wegblijftarief te voorkomen.

Bel ons Mail ons

Goes

Wat wij bieden

Ben je op zoek naar een psycholoog of psychiater in Goes? Dan ben je bij PsyQ aan het juiste adres. Op onze vestiging in Goes hebben wij behandelaanbod op de volgende gebieden:


Behandelen

Wij behandelen de meest voorkomende psychische problemen. Behandelingen worden zowel individueel als in groepsverband gegeven, afhankelijk van het type behandeling. Ook kan de behandeling in overleg soms (deels) online plaatsvinden. Het kiezen van de meest passende behandeling doen we samen met jou en houden daarbij rekening met jouw hulpvraag en persoonlijke wensen. Online behandeling is hierbij ook mogelijk. We bieden onder andere de onderstaande behandelingen:

Kwaliteit

We hechten waarde aan de kwaliteit en effectiviteit van onze behandelingen. Gedurende het traject wordt de behandeling meerdere keren geëvalueerd en aangepast indien nodig. Binnen ons team is er veel aandacht voor ontwikkeling en opleiding. Wij werken continue aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Daarbij is jouw mening voor ons belangrijk. Dat kan een suggestie zijn, een vraag of een compliment. Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat graag, dus laat het ons weten.

Bereikbaarheid

PsyQ Goes is goed te bereiken met auto en het openbaar vervoer. We zitten op loopafstand van het treinstation van Goes. Tegenover ons gebouw is een ruime parkeerplaats. In het gebouw bevinden we ons op de tweede en derde verdieping. Er is een lift aanwezig in het gebouw.

Informatie wachttijden Goes

Op tijd een intake afspraak

Wij vinden het belangrijk dat jij snel passende zorg krijgt. We doen ons uiterste best om je binnen 5 weken (de zgn Treeknorm) een intakeafspraak aan te bieden. Je hoeft niks te doen, je kan je gewoon aanmelden. Wanneer wij zien dat wij niet binnen 5 weken kunnen helpen, dan krijg je hierover bericht. Wij adviseren je in dat geval om contact op te nemen met de afdeling zorgbemiddeling van jouw eigen zorgverzekeraar. Deze afdeling kan je helpen tijdige en passende zorg te vinden.

Bekijk de gemiddelde wachttijden van de afgelopen twee maanden.

Goes

Werken en leren bij PsyQ

Bij PsyQ, onderdeel van Parnassia Groep, vinden we altijd de functie die bij je past. Ontdek hier al onze vacatures of kijk wat we hebben voor psychiaters, klinisch psychologen, gz-psychologen, psychotherapeuten, verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen.

In een inspirerende en inclusieve werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor persoonlijke groei, zul je je snel thuis voelen bij ons.

Bekijk deze video voor een impressie van onze locatie.

 

Wil je meer weten over werken op deze locatie? Neem dan gerust contact op met Arenda Verhage, manager zorg, op 088-3573757. Ons recruitmentteam staat ook klaar om je te helpen.

Blok - voor verwijzers - locatie

Informatie voor verwijzers

Lees alle informatie over het verwijzen van een cliënt, ons zorgaanbod per vestiging, crisissituatie, consultatie en second opinion en ons trainingsaanbod voor verwijzers. 

Informatie voor verwijzers

Vergoeding zorgverzekeraar

  • Partner-relatieproblematiek wordt alleen vergoed als er sprake is van een DSM diagnose die wel wordt vergoed.
  • Aanpassingsstoornis wordt niet vergoed. Enkelvoudige fobieën zoals vliegangst wordt niet vergoed, met uitzondering van bloed- letsel of injectiefobie.