standaard paginakop vestigingen

Google Street View

Over ons

PsyQ Goes biedt specialistisch hulp voor psychische klachten. Wij doen dit op een deskundige manier met een multidisciplinair team. Elk mens is uniek met zijn eigen verhaal en achtergrond. We werken hulpvraaggericht, waarbij de persoon centraal staat. Ons team bestaat uit verschillende behandelaren, waaronder een klinisch psycholoog, psychiaters, psychotherapeuten, (GZ-)psychologen, sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen en seksuologen. Hierdoor hebben we veel kennis in huis en kunnen we op verschillende manieren jouw problematiek behandelen.


Behandelen

Wij behandelen de meest voorkomende psychische problemen. Behandelingen worden zowel individueel als in groepsverband gegeven, afhankelijk van het type behandeling. Ook kan de behandeling in overleg soms (deels) online plaatsvinden. Het kiezen van de meest passende behandeling doen we samen met jou en houden daarbij rekening met jouw hulpvraag en persoonlijke wensen. Online behandeling is hierbij ook mogelijk. We bieden onder andere de onderstaande behandelingen:

Kwaliteit

We hechten waarde aan de kwaliteit en effectiviteit van onze behandelingen. Gedurende het traject wordt de behandeling meerdere keren geëvalueerd en aangepast indien nodig. Binnen ons team is er veel aandacht voor ontwikkeling en opleiding. Wij werken continue aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Daarbij is jouw mening voor ons belangrijk. Dat kan een suggestie zijn, een vraag of een compliment. Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat graag, dus laat het ons weten.

Bereikbaarheid

PsyQ Goes is goed te bereiken met auto en het openbaar vervoer. We zitten op loopafstand van het treinstation van Goes. Tegenover ons gebouw is een ruime parkeerplaats. In het gebouw bevinden we ons op de tweede en derde verdieping. Er is een lift aanwezig in het gebouw.

Informatie voor verwijzers

Meld je patiënt direct aan​​​​​​​

Exclusie criteria

 • Crisisgevoeligheid (forse automutilatie, suïcidepogingen, contacten met crisisdienst  of klinische opnames in de voorgeschiedenis)
 • Totaal IQ < 80
 • Diagnosen Autisme, SOLK, bipolaire stoornis, cluster A of antisociale persoonlijkheidsstoornis, cognitieve stoornissen, psychotische stoornissen
 • Verslavingsproblematiek op de voorgrond
 • GAF langdurig <40  
 • Actueel suïcidaal gedrag waarbij geen veiligheidsafspraken kunnen worden gemaakt  
 • Geen vaste woon- of verblijfplaats
 • Zorgmijdende patiënten en/of patiënten waarbij (primair) outreachende zorg nodig is

Vergoeding zorgverzekeraar

 • Let op, niet alle behandelingen voor seksuologie worden vergoed. Hyperseksualiteit (bijvoorbeeld: pornoverslaving), een parafiele stoornis (bijzondere seksuele voorkeur) en genderdysforie (onduidelijkheid over of men zich vrouw of man voelt) worden vergoed. Seksuele dysfunctie stoornissen worden alleen vergoed als er tevens sprake is van een andere DSM diagnose die wordt vergoed door de verzekeraar.
 • Partner-relatieproblematiek wordt alleen vergoed als er sprake is van een DSM diagnose die wel wordt vergoed.
 • Aanpassingsstoornis wordt niet vergoed. Enkelvoudige fobieën zoals vliegangst wordt niet vergoed, met uitzondering van bloed- letsel of injectiefobie.

Adres

Adres

Stationspark 29G
4462 DZ Goes
088 357 37 57

Openingstijden

Werkdagen: - 16:30 uur

Wachttijden

Aanmelding Uitleg
Behandeling Uitleg

AanmeldingSluiten

De wachttijd tot aanmelding is het gemiddeld aantal weken wachten tussen de ontvangst van de aanmelding en het intakegesprek op de vestiging.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

BehandelingSluiten

De wachttijd tot behandeling is het gemiddeld aantal weken wachten vanaf het eerste intakegesprek tot de start van je behandeling. Wij streven ernaar de start van je behandeling te laten aansluiten op de intake.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

6 weken
7 weken
6 weken
7 weken
6 weken
7 weken
6 weken
7 weken
6 weken
7 weken

Afspraak afzeggen?

Wil je ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 37 57 of per mail. Als je een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.

Wachttijden

Op dit moment hebben wij een korte wachttijd van gemiddeld een week voor een intakegesprek. De wachttijd voor behandeling verschil per klacht, hulpvraag en de specifieke behandeling. Momenteel is de gemiddelde wachttijd voor behandeling echter kort. Bij vragen over de wachttijd kan er telefonisch contact opgenomen worden met ons.