Over ons Over ons

Ons zorgaanbod binnen Zoetermeer bestaat uit zowel individuele behandeling, systeembehandeling (relatietherapie) als groepsbehandeling voor de meeste voorkomende problemen bij volwassenen. Bij ons werken psychologen, psychiaters, sociaal verpleegkundigen en systeemtherapeuten nauw samen om u zo goed mogelijk te helpen uw problemen te overwinnen.


E-health

Ook is het mogelijk om naast de reguliere behandeling op locatie ook E-health behandeling te doen: u kunt dan waar u wilt en wanneer u wilt en zo vaak u wilt aan uw behandeling werken via de computer thuis. Hulpverleners ondersteunen u hierbij.

Samenwerking

PsyQ werkt in Zoetermeer nauw samen met andere zorgbedrijven van de Parnassia Groep. Dit doen we onder de vestigingsnaam Parnassia Groep Zoetermeer. Onze collega-zorgaanbieders zijn: Indigo (Basis-GGZ), De Jutters (kinder- en jeugdpsychiatrie), i-psy (interculturele psychiatrie), Brijder (Verslavingszorg) en Parnassia (FACT- en ouderenzorg).

Groepen

Op dit moment worden de volgende groepen gegeven: schematherapie groep, inzichtgevende psychotherapie groep voor jong volwassenen en een VERS training

Generalistische Basis GGZ

Parnassia Groep Zoetermeer biedt ook Basis GGZ aan. Dit is zorg voor mensen bij wie sprake is van een lichte tot matige psychische problemen. Dit kan bijvoorbeeld een lichtere depressie zijn of een paniekstoornis. Er vindt dan geen uitgebreide intakefase plaats, maar een kortere screening. De behandeling is vaak korter van in de Specialistische GGZ. Uw huisarts bepaalt of u verwezen wordt aan de Basis GGZ of naar de Specialistische GGZ.

Onze teams

De 3 PsyQ teams van de Parnassiagroep Zoetermeer zijn multidisciplinair samengesteld: psychiater, klinisch psychologen, psychotherapeuten, GZ-psychologen, Verpleegkundig specialisten en basispsychologen.  Ieder teams onderhoudt en ontwikkelt zijn eigen specialisme: ADHD, Angst/Depressie en Persoonlijkheidsproblematiek en Psychotrauma.

De drie psychiaters, Elsbeth Huussen, Joanneke vd Linde en Olaf Bleijen berg vormen samen de met verpleegkundig specialisten de medische staf van de PsyQ teams in Zoetermeer

Onze experts Onze experts

Marjan Wesseling Marjan Wesseling is naast klinisch psycholoog, manager zorg van PsyQ in Zoetermeer. Marjan werkt... Lees verder

Adres

Denemarkenlaan 2
2711 EL Zoetermeer
088 357 63 64 (ook aanmelden)

Wachttijden Wachttijden

Bijgewerkt: 14-08-2018 Aanmelding Behandeling
ADHD bij volwassenen 13 weken 8 weken
Angststoornis 10 weken 8 weken
Basis GGZ 5 weken 3 weken
Depressie 7 weken 8 weken
Persoonlijkheidsstoornis 15 weken 20 weken
Psychotrauma 20 weken 11 weken
Seksuologie 13 weken 10 weken

Afspraak afzeggen? Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088-3576364 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.