standaard paginakop vestigingen

Google Street View

Over ons

Ons zorgaanbod binnen Zoetermeer bestaat uit zowel groepsbehandeling, systeembehandeling (relatietherapie) als individuele behandeling voor de meeste voorkomende problemen bij volwassenen. Bij ons werken psychologen, psychiaters, sociaal verpleegkundigen en systeemtherapeuten nauw samen om je zo goed mogelijk te helpen jouw problemen te overwinnen.


Online behandeling en e-health

Ook is het mogelijk om de behandeling (deels) online te doen. En je kunt naast de reguliere behandeling op locatie ook e-health behandeling doen: je kunt dan waar je wilt en wanneer je wilt en zo vaak je wilt aan je behandeling werken via de computer thuis. Hulpverleners ondersteunen jou hierbij.

Samenwerking

PsyQ werkt in Zoetermeer nauw samen met andere zorgbedrijven van Parnassia Groep. Dit doen we onder de vestigingsnaam Parnassia Groep Zoetermeer. Onze collega-zorgaanbieders zijn: Indigo (Basis-GGZ), Youz (kinder- en jeugdpsychiatrie), Brijder (verslavingszorg) en Parnassia (FACT- en ouderenzorg).

Groepen

Op dit moment worden onder andere de volgende groepen gegeven: schematherapie groep, CGT groep voor depressie en angst, IPT groep voor depressie, behandelgroep voor ADHD, psychoeducatie/ leefstijlgroep en een VERS training.

Generalistische Basis GGZ

Parnassia Groep Zoetermeer biedt ook Basis GGZ aan. Dit is zorg voor mensen bij wie sprake is van een lichte tot matige psychische problemen. Dit kan bijvoorbeeld een lichtere depressie zijn of een paniekstoornis. Er vindt dan geen uitgebreide intakefase plaats, maar een kortere screening. De behandeling is vaak korter van in de specialistische GGZ. Je huisarts bepaalt of je verwezen wordt aan de Basis GGZ of naar de specialistische GGZ.

Onze teams

De 3 PsyQ hometeams van Parnassia Groep Zoetermeer zijn multidisciplinair samengesteld: psychiater, klinisch psychologen, psychotherapeuten, GZ-psychologen, Verpleegkundig specialisten en basispsychologen. Ieder teams behandelt ADHD, angst/depressie en persoonlijkheidsproblematiek en psychotrauma. Daarnaast is er een intensief specialistisch programma (ISP) voor complexere problematiek.

De psychiaters vormen samen de met verpleegkundig specialisten de medische staf van de PsyQ teams in Zoetermeer.

Onze experts

Marjan Wesseling Marjan Wesseling is naast klinisch psycholoog, manager zorg van PsyQ in Zoetermeer. Marjan werkt... Lees verder

Adres

Adres

Denemarkenlaan 2
2711 EL Zoetermeer
088 357 63 64 (ook aanmelden)

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Wachttijden

Aanmelding Uitleg
Behandeling Uitleg

AanmeldingSluiten

De wachttijd tot aanmelding is het gemiddeld aantal weken wachten tussen de ontvangst van de aanmelding en het intakegesprek op de vestiging.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

BehandelingSluiten

De wachttijd tot behandeling is het gemiddeld aantal weken wachten vanaf het eerste intakegesprek tot de start van je behandeling. Wij streven ernaar de start van je behandeling te laten aansluiten op de intake.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

7 weken
18 weken
10 weken
9 weken
5 weken
3 weken
1 week
5 weken
21 weken
4 weken
21 weken
5 weken
19 weken
9 weken

Afspraak afzeggen?

Wil je ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 63 64 of per mail. Als je een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.

Voor verwijzers