Emmen

Google Street View

Over ons

Ons zorgaanbod binnen Zoetermeer bestaat uit zowel individuele behandeling, systeembehandeling (relatietherapie) als groepsbehandeling voor de meeste voorkomende problemen bij volwassenen. Bij ons werken psychologen, psychiaters, sociaal verpleegkundigen en systeemtherapeuten nauw samen om u zo goed mogelijk te helpen uw problemen te overwinnen.


Seksuologie

Een positieve beleving van intimiteit en seksualiteit is een belangrijke pijler van ons welbevinden. Problemen op het gebied van seksualiteit en intimiteit komen vaak voor, in het bijzonder bij mensen met somatische en/of psychische klachten. Graag brengen wij het behandelaanbod van PsyQ Seksuologie in Zoetermeer via onderstaande PDF onder de aandacht.

Seksuologie flyer 2018

E-health

Ook is het mogelijk om naast de reguliere behandeling op locatie ook E-health behandeling te doen: u kunt dan waar u wilt en wanneer u wilt en zo vaak u wilt aan uw behandeling werken via de computer thuis. Hulpverleners ondersteunen u hierbij.

Samenwerking

PsyQ werkt in Zoetermeer nauw samen met andere zorgbedrijven van de Parnassia Groep. Dit doen we onder de vestigingsnaam Parnassia Groep Zoetermeer. Onze collega-zorgaanbieders zijn: Indigo (Basis-GGZ), De Jutters (kinder- en jeugdpsychiatrie), i-psy (interculturele psychiatrie), Brijder (Verslavingszorg) en Parnassia (FACT- en ouderenzorg).

Groepen

Op dit moment worden de volgende groepen gegeven: schematherapie groep, inzichtgevende psychotherapie groep voor jong volwassenen en een VERS training.

Generalistische Basis GGZ

Parnassia Groep Zoetermeer biedt ook Basis GGZ aan. Dit is zorg voor mensen bij wie sprake is van een lichte tot matige psychische problemen. Dit kan bijvoorbeeld een lichtere depressie zijn of een paniekstoornis. Er vindt dan geen uitgebreide intakefase plaats, maar een kortere screening. De behandeling is vaak korter van in de Specialistische GGZ. Uw huisarts bepaalt of u verwezen wordt aan de Basis GGZ of naar de Specialistische GGZ.

Onze teams

De 3 PsyQ teams van de Parnassiagroep Zoetermeer zijn multidisciplinair samengesteld: psychiater, klinisch psychologen, psychotherapeuten, GZ-psychologen, Verpleegkundig specialisten en basispsychologen. Ieder teams onderhoudt en ontwikkelt zijn eigen specialisme: ADHD, Angst/Depressie en Persoonlijkheidsproblematiek en Psychotrauma.

De drie psychiaters, Elsbeth Huussen, Joanneke vd Linde en Olaf Bleijen berg vormen samen de met verpleegkundig specialisten de medische staf van de PsyQ teams in Zoetermeer

Onze experts

Marjan Wesseling Marjan Wesseling is naast klinisch psycholoog, manager zorg van PsyQ in Zoetermeer. Marjan werkt... Lees verder

Adres

Adres

Denemarkenlaan 2
2711 EL Zoetermeer
088 357 63 64 (ook aanmelden)

Wachttijden

11 weken
10 weken
4 weken
3 weken
10 weken
8 weken
19 weken
20 weken
21 weken
22 weken
10 weken
14 weken

Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 63 64 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.