Over Ons Over Ons

PsyQ Den Haag-Centrum is een goed te bereiken locatie in het centrum van Den Haag. Met hart en ziel wordt er samen met de patiënten gewerkt aan een zo groot mogelijke mate van herstel. We zijn geopend maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur en op maandag en donderdag tot 21.00 uur.


Vrouwenpoli

Bijzonder is ook de grote ‘lichtpoli’ waar men goede resultaten behaalt met lichttherapie. Niet alleen voor seizoensgebonden stemmingsklachten, maar ook stemmingsklachten bij vrouwen. Een speciaal team bij depressie  richt zich op depressie rond zwangerschap, geboorte en overgang en de premenstruele stemmingsstoornis.

Expertisecentrum eetstoornissen

De vestiging heeft een expertisecentrum eetstoornissen, een van de 4 expertisecentra eetstoornissen die PsyQ  kent. Hier worden ook de complexe eetstoornissen (vanaf BMI 15)  behandeld binnen een multidisciplinair team. Zowel individuele behandeling als groepsbehandeling behoren tot de mogelijkheden. Wanneer er sprake is van bijkomende problematiek zoals: angst, depressie, trauma of persoonlijkheidsproblematiek is hier ook aandacht voor. Zo behoren EMDR en schematherapie voor complexe eetstoornissen tot de mogelijkheden.
Voor meer informatie of vragen kunt u ons mailen

TOPGGz

Voor de behandelingen voor angststoornissen en depressie bieden we naast Specialistische GGZ ook Topklinische zorg.

Onze experts Onze experts

Chantal Dommanschet Chantal Dommanschet (1975) is als klinisch psycholoog – psychotherapeut verbonden aan de afdeling... Lees verder
Marjolijn de Kruif Sinds dat Marjolijn de Kruif in 2014 psychiater werd, is zij verbonden aan de afdeling Depressie... Lees verder
Martie de Jong Martie de Jong is klinisch psycholoog, psychotherapeut en specialismeleider voedings- en... Lees verder

Adres

Lijnbaan 4
2512 VA Den Haag
088 357 31 07

Wachttijden Wachttijden

Bijgewerkt: 5-4-2017 Aanmelding Behandeling
Angststoornis 16 weken 8 weken
Bipolaire Stoornis 2 weken 1 week
Depressie 20 weken 5 weken
Eetstoornis 4 weken 4 weken
Persoonlijkheidsstoornis 8 weken 13 weken
Psychotrauma 17 weken 18 weken
Somatiek & Psyche 10 weken 10 weken

Afspraak afzeggen? Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088-3573107 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.