standaard paginakop vestigingen

Google Street View

Over Ons

PsyQ Den Haag-Centrum is een goed te bereiken locatie in het centrum van Den Haag. Met hart en ziel wordt er samen met de patiënten gewerkt aan een zo groot mogelijke mate van herstel. We zijn geopend maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur en op maandag en donderdag tot 21.00 uur.


Expertisecentrum eetstoornissen

De vestiging heeft een expertisecentrum eetstoornissen, een van de 4 expertisecentra eetstoornissen die PsyQ kent. Hier worden ook de complexe eetstoornissen (vanaf BMI 15) behandeld binnen een multidisciplinair team. Zowel individuele behandeling als groepsbehandeling behoren tot de mogelijkheden. Wanneer er sprake is van bijkomende problematiek zoals: angst, depressie, trauma of persoonlijkheidsproblematiek is hier ook aandacht voor. Zo behoren EMDR en schematherapie voor complexe eetstoornissen tot de mogelijkheden.
Voor meer informatie of vragen kun je ons mailen.

Seksuologie

Een positieve beleving van intimiteit en seksualiteit is een belangrijke pijler van ons welbevinden. Problemen op het gebied van seksualiteit en intimiteit komen vaak voor, in het bijzonder bij mensen met somatische en/of psychische klachten. Graag brengen wij het behandelaanbod van PsyQ Seksuologie in Den Haag via onderstaande PDF onder de aandacht.

Seksuologie flyer 2020

Groepsbehandelingen Seksuologie

Het team Seksuologie in Den Haag start met twee nieuwe groepsbehandelingen. Het aanbod bestaat uit een groepsbehandeling voor seksverslaafde mannen en een groepsbehandeling voor transgenders. De ‘seksverslavingsgroep’ bestaat uit 10 wekelijkse sessies en is bedoeld voor mannen met overmatig seksueel verlangen, oftewel hyperseksualiteit. De behandeling is gestoeld op behandelmethode ‘het Vat van Zelfwaardering’ (Van Zessen). De ‘transgendergroep’ bestaat uit sessies om de twee weken en is bedoeld voor mensen gediagnosticeerd met genderdysforie. Tijdens deze groep zullen verschillende thema’s aan bod komen, zoals transitie, discriminatie, seksualiteit en werk. Het doel is inzicht verkrijgen in eigen identiteit en proces, en het delen van ervaringen met lotgenoten. Mensen kunnen zich op elk moment aanmelden voor deze groep, de thema’s zullen rouleren naargelang de interesses. De groep is op de maandag ochtend.

In beide groepen is nog plaats voor belangstellende cliënten. Voor verdere informatie kun je ons mailen.

TOPGGz

Voor de behandelingen voor angststoornissen en depressie bieden we naast Specialistische GGZ ook Topklinische zorg.

Onze experts

Annemieke Driessen Annemieke Driessen is als klinisch psycholoog – psychotherapeut werkzaam bij PsyQ Psychotrauma in... Lees verder
Joop de Jong Joop de Jong is psychiater bij de afdeling psychotrauma, lid van de specialismegroep Trauma en... Lees verder
Maartje Schoorl Maartje Schoorl is klinisch psycholoog en hoofdopleider van de opleidingen tot GZ-psycholoog... Lees verder
Martie de Jong Martie de Jong is klinisch psycholoog, psychotherapeut en specialismeleider voedings- en... Lees verder

Adres

Adres

Lijnbaan 4
2512 VA Den Haag
088 357 31 07

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Wachttijden

Aanmelding Uitleg
Behandeling Uitleg

AanmeldingSluiten

De wachttijd tot aanmelding is het gemiddeld aantal weken wachten tussen de ontvangst van de aanmelding en het intakegesprek op de vestiging.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

BehandelingSluiten

De wachttijd tot behandeling is het gemiddeld aantal weken wachten vanaf het eerste intakegesprek tot de start van je behandeling. Wij streven ernaar de start van je behandeling te laten aansluiten op de intake.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

1 week
1 week
18 weken
7 weken
13 weken
7 weken
19 weken
5 weken
30 weken
13 weken
14 weken
20 weken
4 weken
1 week
11 weken
18 weken

Afspraak afzeggen?

Wil je ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 31 07 of per mail. Als je een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.

Voor verwijzers